Gebruik ons WorkFlowWise CORE platform om apps te bouwen voor interne en externe klanten.

Speed to market

Speed to market

In een disruptieve wereld waar ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen, zijn IT- en zakelijk leiders constant op zoek naar nieuwe manieren om waarde te creëren en bedrijfsresultaten te maximaliseren. Zij moeten snel handelen. Met ons WorkFlowWise CORE platform en onze applicatie bouwblokken worden nieuwe of geüpdate applicaties sneller dan ooit ontwikkeld en ingezet.

Speed to market

Bedrijfsresultaten

We vinden bedrijfsprestaties even belangrijk als technologische oplossingen. Technologie is overal en direct beschikbaar. Wat WorkFlowWise anders maakt, is onze benadering hoe technologie kan worden gebruikt met een eenduidig bedrijfsresultaat voor ogen.

Speed to market

Cloud first

Lever jouw applicaties naar je klanten in de cloud: kant-en-klaar, volledig beveiligd, zonder extra moeite multi-tenant en beschikbaar op iedere web browser of mobiel apparaat.

Importeer en exporteer applicaties per omgeving.

Bouw jouw eigen workflow applicaties. Ontgrendel jouw digitale voordeel.

Je begrijpt en hebt jouw klantbehoeftes gedefinieerd. Nu moet je snel en kosteneffectief een standaard applicatie of een oplossing op maat leveren. Gebruik ons WorkFlowWise CORE platform en onze bouwblokken om echt snel resultaat te realiseren. Laat de waarde zien die je voor jouw klanten kunt creëren door hun bedrijfsresultaten te vergroten.Verras jouw interne en externe klanten met een digitaal voordeel voor hun bedrijf. Wij hebben al rekening gehouden met de essentiële onderdelen die je mag verwachten, zoals authenticatie, look & feel, gebruikerservaring en de Cloud infrastructuur.

Of je nu je interne gebruikers of jouw klanten en hun eindklanten ondersteunt, de applicaties die je bouwt op het WorkFlowWise CORE platform leveren digitaal voordeel en een beter bedrijfsresultaat.

Maak gebruik van de bouwblokken van ons application-Platform-as-a-Service (aPaas), WorkFlowWise CORE om jouw ontwikkelproces significant te versnellen. Je zult verrast zijn hoe snel je jouw app kunt ontwikkelen en inzetten. En jouw klanten zullen verheugd zijn met de bedrijfsvoordelen en de verbeterde bedrijfsprestaties.

De bouwblokken van WorkFlowWise CORE

mockup-ipad.png

Maak eenvoudig de data structuur van jouw app aan met de table designer.

Creëer en wijzig jouw eigen datastructuur met alle validaties en controlegrendels van Microsoft Azure SQL. Stel regels in die bepalen hoe verschillende transacties elkaar beïnvloeden. We zorgen ervoor dat deze regels worden gerespecteerd door de gebruikers van jouw applicatie. Deze functie vergroot in hoge mate de betrouwbaarheid en ontwikkelingssnelheid.

Denk bijvoorbeeld aan de relatie tussen budgetten, contracten, inkooporders en facturen. Zij zijn allemaal met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Breng eenmalig een relatiestructuur aan en laat de app deze regels voor jou handhaven.

Richt workflows eenvoudig in met de graphical workflow designer.

Richt complexe workflows eenvoudig in met behulp van de graphical workflow designer.

Wij helpen jou om workflows te structuren en automatiseren, ongeacht de complexiteit. In enkele klikken zet je het proces logisch op. Onze workflow module zal jouw eindgebruikers leiden, beschermen en faciliteren.

Processen kunnen sub-processen in gang zetten. Mensen van binnen of buiten de organisatie kunnen iedere actie afronden. Een software robot kan alle terugkerende taken uitvoeren zonder de focus te verliezen en is altijd paraat. Hierdoor hebben jouw medewerkers de handen vrij om zich te focussen op het toepassen van hun creatieve geest en voegen zij met hun deskundigheid waarde toe aan het bedrijf.

Maak eenvoudig gebruiksvriendelijke schermen met onze user-interface designer.

Bouw de ultieme user experience met onze user-interface designer.

Laat gegevens zien of verberg deze op basis van de rollen en handelingen in de workflow. Handhaaf bedrijfsregels. Herbereken gegevens zodra een gebruiker een ander verandert. Voeg tevens jouw eigen knoppen toe die specifieke acties in een data formulier uitvoeren.

We hebben tijd en inspanning geïnvesteerd om de ideale data invoerformulieren en -stromen voor jouw gebruikers te creëren. Jij bepaalt de bedrijfslogica. We leveren de look & feel voor de ultieme gebruikerservaring.

Implementeer krachtige bewerkingen en controles met de scripting engine.

Implementeer krachtige controles en bewerkingen met de scripting enige.

Binnen de gehele ontwerpomgeving bieden wij haakjes waaraan je scripts kunt laten oproepen die data veranderen en controleren of uitvoeren. Gebruik simpel CoffeeScript, die zoals JavaScript automatisch compileert om eenvoudig toegang te krijgen tot CORE platform acties zoals een e-mail versturen en ons object georiënteerde datamodel. Een taak zoals het goedkeuren van een transactie en vervolgens het emailen van een dynamisch gegenereerd rapport naar een klant heeft slechts een one-line script. Zelfs ‘tech-savvy’ consultants zijn in staat om krachtige scripts te implementeren die voor het bedrijf voordelen zullen opleveren.

Ontwerp rapporten met de report designer.

Ontwerp rapporten en KPI meters eenvoudig met onze report designer.

Ontwerp heldere rapporten en grafieken om inzicht te krijgen in je workflow-data. Creëer eenvoudig rapporten met onze rapportage tool. Gebruik traditionele formats of voeg grafieken en diagrammen toe. Creëer bijvoorbeeld een rapport met resultaten om het verloop van je KPI’s te laten zien. Presenteer de informatie vervolgens in een grafiek op het applicatie dashboard.

Realiseer data uitwisseling met andere systemen.

Zet eenvoudig data stromen op met andere systemen.

Geen enkele taakgedreven applicatie werkt geïsoleerd. Apps moeten in staat zijn om data van en naar andere systemen te ontvangen en te zenden. Om WorkFlowWIse te integreren in jouw bestaande interne systemen, installeer je datastromen in de formulieren en formats die jouw processen gebruiken. Onze planningsmodule zorgt voor de tijdige verzending en executie van deze data en informeert de interface verantwoordelijke over de resultaten.

Klaar om je eigen app te bouwen?

Neem contact op

Of plan iets met een technisch consultant..

Alle randvoorwaarden zijn ingevuld; jij voegt de bedrijfslogica toe.

Door ons applicatie-platform te gebruiken om een workflow applciatie te bouwen, kun je meteen beginnen met het toevoegen van de business logica. Zonder na te hoeven denken over de randvoorwaarden van een dergelijke applicatie. Alle randvoowaarden zijn verzorgt en ingevuld.

Basic (C)RM

Het platform is inclusief (Customer) Relation Management, om de essentiële informatie van de organisaties waarmee je communiceert, op te slaan: klanten, leveranciers en andere betrokkenen. Onze organisatie cockpit biedt een eenvoudig te gebruiken beginpunt om met je klanten en leveranciers te communiceren, door inzicht te geven in alle gelinkte documenten en interacties vanuit een centrale plek.

Basis document management

Bewaar ieder type document, of het nu gegenereerd is door data die is ontvangen vanuit de app of daarin is geupload. Je kunt dit veilig doen middels encryptie, voorzien van versienummer en archiveren wanneer dat nodig is. Wij zorgen ervoor dat je ze weer eenvoudig en snel kunt terugvinden.

User interface en user experience

Wij hebben veel tijd en moeite geïnvesteerd om de ultieme user interface te creëren. Hierdoor zijn al onze GO en FLEX apps heel gebruiksvriendelijk. Zelfs als je kant-en-klare GO-apps combineert met op maat gemaakte FLEX en CORE apps, ervaren gebruikers een naadloos aansluitende interface binnen de gehele omgeving. Het dashboard, de werklijst, het transactie archief en de rapporten hebben altijd een herkenbare look & feel voor de eindgebruiker.

Mobile app and API

Biedt alles wat je bouwt in jouw WorkFlowWise CORE app aan bij je mobiele eindgebruikers. Gebruikt onze mobiele app om hen te ondersteunen of neem onze mobiele API en bouw je eigen mobiele applicaties. Het geeft jou de mogelijkheid om te communiceren met de workflow module, informatie van organisaties te verkrijgen en direct het nieuwsoverzicht te laten zien.

Onze API is ook compatibel met het Microsoft PowerApps platform in Microsoft Office 365. Dit Microsoft platform maakt het voor zakelijke gebruikers mogelijk om eindgebruiker apps te bouwen zonder enige echte ontwikkelingsvaardigheden.

Cloud deployment and hosting

Dankzij het gebruik van Microsoft Azure Cloud Services bieden wij multi-tenant, multi-instance en multi-company diensten in lokale data centra over de hele wereld. Het bouwen op de veilige, betrouwbare en geo-redundante Cloud infrastructuur van Microsoft Azure zorgt voor peace of mind bij jouw eindgebruikers. Het is de best gecertificeerde en beschermde infrastructuur die publiekelijk beschikbaar is. Met de uitgebreide ervaring die Microsoft op dit gebied heeft en zijn ‘assume breach’ strategie, heeft Microsoft een wereldwijd opererend incidenten response team om pro-actief de effecten van iedere aanval op hun Cloud infrastructuur te matigen. Lees meer over Microsoft beveiliging.

Backup and storage

Eveneens dankzij het gebruik van Microsoft Azure Cloud Services bieden wij redundante opslag op geografische verspreide locaties om jouw data optimaal te beschermen.

Microsoft heeft volledige backup in de Azure SQL Database app gebouwd, die wij gebruiken om informatie te structureren. Jouw interne data kan niet veiliger zijn.

Security and user management

Naast de veiligheidsmaatregelen binnen Microsoft Azure Cloud Services en Microsoft Azure SQL Database hebben wij onze eigen beschermingslagen gecreëerd om jouw workflows en data te beveiligen. Leer meer over onze WorkFlowWise maatregelen en download onze security briefing.

Om jouw gebruikers toegang te verlenen, maak een keuze uit onze interne gebruikers validatie, invoer van gebruikers vanuit jouw locale bestand of een geïntegreerde beveiliging via Microsoft Azure Active Directory.

workflowwise-core.png

Bouw applicaties voor eigen gebruik

Je bent op zoek naar een applicatie-platform om workflow applicaties voor jouw eigen organisatie mee te ontwikkelen.

Bespreek hoe
workflowwise-core.png

Bouw applicaties voor jouw klanten

Jij bent een IT service provider. Jouw ontwikkelaars kunnen WorkFlowWise CORE gebruiken om workflow applicaties te bouwen voor jouw klanten.

Ons partner model zorgt ervoor dat je ons platform kunt gebruiken om de terugkerende omzet stroom te laten groeien.

Als je een standaard GO app bouwt, plaatsen wij deze als een partner applicatie op onze website en bieden je zelfs de mogelijkheid om deze door te verkopen aan de complete community van WorkFlowWise klanten via onze GO Apps marktplaats.

Bespreek de partner mogelijkheden

Zie direct hoe WorkFlowWise werkt

Plan een gratis demo en ontdek de applicatie

Plan live demo Neem contact op