<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/125734.png" style="display:none;"> WorkFlowWise Blog

Excel-bestellijst automatisch verwerkt, goedgekeurd en betaald.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om je Excel-bestand automatisch om te zetten tot order die vervolgens zonder handmatige interventie digitaal wordt goedgekeurd en betaald zodra alle goederen binnen zijn. Dat zou best eens veel tijd kunnen schelen. Precies. Daarom hebben we dat gebouwd.

Lees meer

Drie verbeterpunten voor het purchase-to-pay-proces

Strategische uitgaven vergroten de winstgevendheid van een organisatie en vergroten de waarde van de budgetten. Maar hoe transformeer je van een ongeorganiseerde purchase-to-pay proces naar een geld-besparende machine?

Lees meer

Is in het MKB de accountant overbodig geworden door automatisering?

Door automatisering veranderd er veel in de wereld. Accountancy is, onderhevig aan deze automatisering, een veranderend beroep. In deze blog kijken we specifiek naar de positie van de accountant in het MKB anno 2017.

Lees meer

WorkFlowWise sponsor partner evenement bij Microsoft Inspire 2017

Jaarlijks komen zo’n 16.000 Microsoft partners en werknemers bij elkaar in Noord Amerika om geïnformeerd te worden over nieuwe ontwikkeling binnen het ecosysteem van Microsoft. Daarbij is WorkFlowWise geselecteerd om deel te nemen aan een nieuw initiatief waarbij Microsoft actief deelneemt aan het verkoopproces, met als doel Azure & Cloud adoptie te doen groeien.

Lees meer