4 belangrijke soft skills voor een financieel manager

Soft skills voor de financiële manager zijn belangrijker dan ooit. Zeker bij de implementatie van purchase-to-pay software. Onderzoek laat zien dat soft skills in verschillende lagen van de financiële afdeling serieus worden genomen.

Lees meer

6 voordelen van contractmanagement software

Het beheren van contracten wordt steeds complexer naarmate de organisatie groeit. Al snel worden er tientallen, zo niet honderden contracten afgesloten met voorkeursleveranciers. Zonder een systeem raakt het overzicht snel kwijt en is er geen controle, met als gevolg een inefficiënt en kostbaar proces.

Lees meer

Presentatie National Security Officer Microsoft Nederland

Tijdens onze klantendag op 23 mei 2017 heeft Martin Vliem, National Security Officer van Microsoft Nederland, de digitale transformatie besproken die Microsoft heeft ondergaan. Het bedrijf wordt nu erkend als de #1 cloud provider en heeft de taak op zich genomen het publiek te informeren over de waarde van de cloud en de extra beveiliging die het brengt.

Lees meer

WorkFlowWise viert succesvolle klantendag onder nieuwe naam

Na de volledige rebranding en introductie van slimme, flexibele en kosteneffectieve applicaties in april 2017, vierde WorkFlowWise de eerste klantendag onder de nieuwe naam. Met klanten en partners op het podium werd de succesvolle dag door de warmte van de zon tijdens de afsluitende netwerkborrel afgerond.

Lees meer