Reduceer risico’s door nauwkeurige procesnaleving

De meest actuele aanleiding om procesnaleving onder de loep te nemen en processen te automatiseren is zonder meer de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) die voor de deur staat. De wetgeving zit de realiteit op de hielen en zorgt ervoor dat organisaties per 25 mei hun security tot in de puntjes verzorgd moeten hebben. Data moeten een reden hebben van bestaan en de manier waarop ermee wordt omgegaan moet waterdicht zijn, anders loop je het risico op een boete. Procesvertraging door onduidelijkheid ..

Lees meer

Digitaal leiderschap: je kunt niet achterblijven

Digitaal leiderschap bestaat bij de gratie van digitale vernieuwing en automatisering. Wie de interne werkprocessen grondig onder de loep neemt en openstaat voor nieuwe technologieën, neemt een voorsprong op de concurrent en vergroot daarmee zijn digitaal leiderschap.

Lees meer

Digitale factuur of elektronische factuur? Het verschil uitgelegd.

Het creëert nogal eens verwarring; digitaal of elektronisch. Is dat hetzelfde of niet? Om het voor eens en altijd op te lossen bieden we een definitie en uitgebreide uitleg.

Lees meer

Budgetten beheren zonder gedoe

Het einde van het jaar is weer in zicht. Dat betekend warme chocolademelk, gezelligheid tijdens de feestdagen, en budgetten voor het komend jaar opmaken. Dat is vast een herkenbare rijtje voor velen. Een van die dingen is voor niemand per se leuk en daarom hebben we daar een oplossing voor.

Lees meer