Wat is het verschil tussen een digitale en een elektronische factuur?

Het creëert nogal eens verwarring; digitaal of elektronisch. Is dat hetzelfde of niet? Om het voor eens en altijd op te lossen bieden we een definitie en uitgebreide uitleg.

Lees meer

Wat is een applicatie platform as a service? (aPaaS)

In het begin was er internet. Een medium dat de samenleving in een kortere tijd heeft versneld dan iedere andere technologie in de geschiedenis. Toen was er de cloud. Het beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens, via een netwerk. Nu is er aPaaS, of applicatie-platform as a service (en soms gewoon PaaS). Wat is het en waarom moet je dat weten?

Lees meer

Canon Business Center Nederland en WorkFlowWise gaan samenwerking aan.

Canon Business Center Nederland en WorkFlowWise zijn een partnership aangegaan, dit in het kader van ‘Samen ondernemen’, het motto van Canon Business Center Nederland. De aanleiding voor deze samenwerking is dat Canon Business Center Nederland steeds vaker de vraag krijgt voor een goede en effectieve purchase-to-pay oplossing.

Lees meer

Hoe je een digitale leider wordt en 500% meer omzetgroei realiseert dan je concurrenten

Digital or Die, schreef the Wall Street Journal (WSJ) begin 2011. Deze uitdrukking was gericht op de media en diens snel veranderende ecosysteem, maar is sindsdien door haast iedere andere industrie geadopteerd. “Iedereen is een digitaal bedrijf of softwarebedrijf tegenwoordig. De vraag is, hoe goed ben je erin?” stelt Satya Nadella, Microsoft CEO, tijdens het FinTech Ideas Festival afgelopen januari. Dus, hoe goed ben je en hoe kom je erachter?

Lees meer

20/20 vision Software introduceert uitgebreide suite van workflow applicaties én verandert bedrijfsnaam naar WorkFlowWise

Tegelijkertijd verandert de bedrijfsnaam in WorkFlowWise, wat een afspiegeling is van het uitgebreide aanbod van slimme, kosteneffectieve en cloud-gebaseerde workflow applicaties en oplossingen. Daarmee ontgrendelen klanten waarde in iedere vorm van terugkerende transactionele workflows – van business-to-business en van business-to-government. “De laatste jaren hebben we verschillende behoeften geconstateerd bij klanten,” zegt Harm Poelen, WorkFlowWise CEO. “Sommigen klanten zoeken kant-en-klare,..

Lees meer

Van regeldruk naar regelrustig, het is wel degelijk mogelijk (1 van 2)

Het is niet altijd even duidelijk waarom een regeling bestaat en of minder belastende alternatieven zijn onderzocht. KPMG heeft een aantal overheidsregelingen getoetst op regeldruk. Sommige conclusies zijn zeker ook interessant voor de private sector. Dit is deel 1 van Van Regeldruk naar Regelrustig.

Lees meer