<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/125734.png" style="display:none;"> WorkFlowWise Blog

Workflow Concepten: Digitalisering van een offline proces

Workflows zijn fundamenteel voor de moderne, op processen gebaseerde werkwijze waar velen van ons vandaag de dag aan gewend zijn. Zonder workflows zou het onmogelijk zijn om het huidige niveau van efficiëntie en output te bereiken. Maar er is een groot probleem met veel van deze processen; Ze vereisen handarbeid en ontbreken aan slimme automatisering.

Lees meer

Webinar: Compliance op de crediteurenadministratie

Het belang van compliance is sinds de financiële crisis enorm toegenomen. De webinar Compliance op de crediteurenadministratie laat op eenvoudige wijze zien hoe de crediteurenadministratie door betere controle de kans op fraude minimaliseert.

Lees meer

4 belangrijke soft skills voor een financieel manager

Soft skills voor de financiële manager zijn belangrijker dan ooit. Zeker bij de implementatie van purchase-to-pay software. Onderzoek laat zien dat soft skills in verschillende lagen van de financiële afdeling serieus worden genomen.

Lees meer

6 voordelen van contractmanagement software

Het beheren van contracten wordt steeds complexer naarmate de organisatie groeit. Al snel worden er tientallen, zo niet honderden contracten afgesloten met voorkeursleveranciers. Zonder een systeem raakt het overzicht snel kwijt en is er geen controle, met als gevolg een inefficiënt en kostbaar proces.

Lees meer