Slimmer facturen verwerken in het onderwijs

Bart werkt als hoofd financiën voor een scholengroep in de Randstad. Vrijwel dagelijks heeft hij te maken met een behoorlijke stapel inkoopfacturen, die zijn administratiecollega’s Ingrid, Judith, Johan en Christian handmatig verwerken. Een tijdrovende klus. Voor het aankomende jaar heeft Bart de opdracht gekregen om de uitgaven van de school te minimaliseren met 10%. Dat vereist een nog slimmere, creatievere aanpak dan voorgaande jaren. Voorheen werkte Bart in dezelfde functie voor een grote..

Lees meer

Wie wil er nou niet de rekeningen op tijd betalen?

De Gemeente Purmerend zat met een probleem. De betaaltermijn was opgelopen naar 58 dagen, bijna tweemaal het wettelijk maximum. Door slimme purchase-to-pay applicaties te introduceren is het de gemeente gelukt dit te reduceren naar 24 dagen. Lees meer over hun oplossing voor dit veelvoorkomende probleem.

Lees meer

De boeiende toekomst van purchase-to-pay

Dit wordt een spannend jaar voor de purchase-to-pay markt en voor WorkFlowWise in het bijzonder. Wij lanceren dit jaar een hele nieuwe productcategorie die op unieke wijze aansluit op iedere denkbare bedrijfsworkflow. Harm Poelen, CEO van WorkFlowWise, ligt toe.

Lees meer

Livegang: MartiniPlaza Groningen

Begin januari is MartiniPlaza, de evenementenlocatie in Groningen, live gegaan met GO-Spend. Controller René van der Bij nam met plezier de bijbehorende "livegangstaart" in ontvangst. Ze gaven aan op zoek te zijn naar een systeem om de inkomende facturen mee te verwerken en zijn zo bij ons terecht gekomen.

Lees meer

Hoe je aan de slag kunt gaan met digitale transformatie

In de vorige blogs heb je kunnen lezen over de noodzaak van digitale transformatie bij Financials. In dit artikel lees je hoe je die digitale transformatie succesvol doet. Zo vind je in dit artikel bijvoorbeeld een stappenplan.

Lees meer

3 voordelen van robotic accounting

Robotic accounting is een heet onderwerp bij financials. Maar waarom zou je eigenlijk iets doen met robotic accounting? In deze blog geven we je drie redenen.

Lees meer