Robotic Accounting

Voordat een robot aan de slag kan met facturen moet hij worden voorzien van (voor hem) bruikbare informatie. Lees verder om erachter te komen hoe het werkt.

Lees meer

Touchless accounting: loslaten en vertrouwen

Touchless accounting kan je zo 100% tijdswinst opleveren bij de verwerking van facturen. Aan de techniek zal het in elk geval niet liggen, maar het werk loslaten en robots erop vertrouwen dat het goedkomt: dat is de kunst.

Lees meer

Zo komen facturen nooit meer als verrassing

Na het plaatsen van een order kan er nog van alles gebeuren. Tussen het bestel- en ontvangstmoment kan vertraging van transport optreden, prijzen kunnen wijzigen, er kunnen onvoorziene bijkomende kosten door een leverancier gerekend worden, de order kan incompleet of helemaal niet geleverd worden… Veel factoren die ervoor kunnen zorgen dat de inhoud van een factuur niet correspondeert met de order(bevestiging). Mismatch factuur Bij menselijke factuurafhandeling komen dit soort zaken vaak pas aan het licht..

Lees meer

Zó kneedbaar is rapid application development

Hoe prettig is het als applicaties op maat kunnen worden gemaakt en zelfs na lancering kunnen worden bijgeschaafd zonder tussenkomst van een ontwikkelaar? Bijzonder prettig, weten wij toevallig. In deze blog daarom alles over rapid application development.

Lees meer