<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/125734.png" style="display:none;"> WorkFlowWise Blog

Digitaal leiderschap: je kunt niet achterblijven

Digitaal leiderschap bestaat bij de gratie van digitale vernieuwing en automatisering. Wie de interne werkprocessen grondig onder de loep neemt en openstaat voor nieuwe technologieën, neemt een voorsprong op de concurrent en vergroot daarmee zijn digitaal leiderschap.

Lees meer

Workflow-efficiëntie als concurrentievoordeel

Verder kijken Dat een werkproces effectief is, betekent niet direct dat het op de meest efficiënte manier wordt uitgevoerd. Efficiëntie zit hem nu nét in dat stapje extra. Neem geen genoegen met een manier die simpelweg zijn functionaliteit heeft bewezen, maar analyseer welke stappen worden uitgevoerd om het einddoel te behalen en kijk waar dat beter of sneller kan. Door inzet van nieuwe technologieën en werkwijzen kunnen digitalisering en automatisering vervolgens de efficiëntie van workflows verhogen. ..

Lees meer

Budgetten beheren zonder gedoe

Het einde van het jaar is weer in zicht. Dat betekend warme chocolademelk, gezelligheid tijdens de feestdagen, en budgetten voor het komend jaar opmaken. Dat is vast een herkenbare rijtje voor velen. Een van die dingen is voor niemand per se leuk en daarom hebben we daar een oplossing voor.

Lees meer

Drie verbeterpunten voor het purchase-to-pay-proces

Strategische uitgaven vergroten de winstgevendheid van een organisatie en vergroten de waarde van de budgetten. Maar hoe transformeer je van een ongeorganiseerde purchase-to-pay proces naar een geld-besparende machine?

Lees meer