Release Update V2018.5

WorkFlowWise komt iedere 10 weken met een grote release update. Naast het verbeteren van de gebruikerservaring worden er nieuwe functionaliteiten en slimmigheden geïntroduceerd. Vanaf deze release delen we ook de webinar voor onze klanten waarin de updates live worden getest.

Lees meer

Het Innovation Team: Een introductie

Groeten uit Rome! De locatie van de WorkFlowWise Bootcamp 2018. Misschien niet de ideale plek om heel hard te werken, dus dat hebben we ook niet gedaan. Naast een app-building contest, de introductie van een geheel nieuw product en een aantal andere bedrijfszaken hebben we vooral de stad verkend. Because when in Rome, do as the Romans do.

Lees meer

WorkFlowWise behaald ISAE 3402 certificering

Digitale veiligheid en daarmee het vertrouwelijk omgaan met (gevoelige) gegevens is een alsmaar omvangrijker onderwerp in de wereld van informatieservices. Daarnaast digitaliseren steeds meer organisaties en daarmee outsourcen ze vaak hun interne processen.

Lees meer

WorkFlowWise introduceert nieuwe look and feel met overstap naar HTML5

WorkFlowWise, leverancier van cloud-gebaseerde workflow applicaties en oplossingen, introduceert een compleet vernieuwd platform met de grootste product update tot nu toe. Maar het is niet alleen de look and feel die drastisch verandert, de onderliggende technologie is ook razendsnel en toekomstbestendig

Lees meer