Introductie: Ruben van der Leer

I’d like to take this opportunity and (re)introduce myself as a WorkFlowWise colleague. I’ve worked in sales for the company from 2011 to 2014. After that I left to expand my horizon.

Lees meer

Excel vs low-code platforms: kies voor de veiligste optie

Excel kan veel, low-code platforms kunnen meer. Ook al lijken spreadsheets eenvoudig in gebruik en functioneren ze ongetwijfeld op de manier waarop dat bedoeld is, er hangen regelmatig veiligheidsrisico’s aan vast. En werkt Excel wel echt zo efficiënt als je denkt? In deze blog: Excel vs. low-code platforms.

Lees meer

[Whitepaper] IT general controls versus application controls

Application controls verwijzen naar de transacties en gegevens met betrekking tot elk op een computer gebaseerd applicatie-systeem; daarom zijn ze specifiek voor elke toepassing. IT general controls (ITGC)zorgen voor de juiste ontwikkeling en implementatie van applicaties, evenals de integriteit van programma's, databestanden en computerbewerkingen.

Lees meer

Acquisitiefraude herkennen en voorkomen

Acquisitiefraude is al jaren een groeiend probleem. De individuele schade van deze vorm van fraude is vaak relatief laag, waardoor veel bedrijven tot betaling overgaan zonder het te melden. In 2010 werd de totale schade door acquisitiefraude in Nederland al geschat op 400 miljoen euro. Is het wel te voorkomen? En wat kan je als bedrijf doen?

Lees meer