Buko Infrasupport live met GO-Spend

Buko Infrasupport live met GO-Spend

Buko Infrasupport is live met GO-Spend. Onze collega's André de Vroed (Accountmanager), Peter de Keijzer (Support) en Raymond Langendoen (Consultant) waren aanwezig om de befaamde WorkFlowWise “livegangs-taart” aan te snijden. Toepasselijk werd de taart geserveerd op gebaksbordjes met afbeeldingen van de verkeersborden die Buko Infrasupport plaatst.

De software zal gefaseerd worden ingevoerd. Buko Infrasupport heeft meerdere vestigingen in Nederland en die zullen één voor één gebruik gaan maken van GO-Spend. Om de ontvangen facturen vroegtijdig in hun financiële systeem Exact Globe te kunnen zien, wordt gebruik gemaakt van een tweefasen-export. Daarbij wordt een factuur direct na invoer, maar voordat de budgethouders hebben goedgekeurd, al naar Exact overgezet. Zodra de factuur definitief is goedgekeurd in GO-Spend, wordt de betaling in Exact vrijgegeven.

Buko Facilitaire Diensten, een ander organisatie onderdeel van Buko, werkt sinds 2011 met GO-Spend.

Vanuit dat contact is Buko Infrasupport bij ons uitgekomen en maken zij gebruik van onze cloud-based applicatie GO-Spend. Financial Paul van Driel van Buko Infrasupport viert met ons dit heugelijk moment.

Benieuwd of GO-Spend bij jouw organistatie past? Vraag een demo aan.

Alle artikelen