Het Innovation Team: Een introductie

Het Innovation Team, bestaande uit Mounir Ihataren, Rolf Tjalsma en Gena Krol, is ontstaan vanuit een continue hang naar vernieuwing (what’s in a name?) en de wens om zelf in ontwikkeling te blijven. Bovendien brengen we vanuit onze uiteenlopende disciplines andere ideeën en kennis aan tafel. Dat zorgt ervoor dat de verantwoordelijkheden per project anders kunnen zijn en we heel dynamisch beslissen wie de beste persoon voor welke werkzaamheden is.

Door onze krachten te bundelen in het Innovation Team werken we, naast onze fulltime werkzaamheden binnen WorkFlowWise, aan nieuwe concepten die een zo groot mogelijke impact hebben met een zo klein mogelijke complexiteit.

Goede match

Die concepten komen voort uit de meest uiteenlopende hersenspinsels van ons drieën – en dat zijn er nogal wat. Hoewel we nog nooit in deze specifieke formatie hebben samengewerkt, bleek al na de eerste bespreking dat we helemaal op één lijn zaten qua voornemens en intenties. We hebben allemaal genoeg ideeën, willen die allemaal heel graag uitwerken ten bate van onze organisatie en onze klanten, en we zijn allemaal met liefde bereid om daar hier en daar wat uurtjes van onze vrije tijd voor in te ruimen. Want tja, innoveren en experimenteren vergt nu eenmaal een gezonde dosis toewijding.

Losse flarden

We staan op met innovatie in ons achterhoofd en we gaan ermee naar bed. Toegegeven, dat is wellicht wat overdreven, maar zoals iedereen weet: de beste ideeën ontstaan onder de douche. Of vlak voor het slapen. Of wanneer je wat doelloos op de bank voor je uit zit te staren. We blijven dus appen en spreken elkaar zo vaak mogelijk tijdens koffiepauzes, want goede ideeën zijn er om te delen en te noteren voor de toekomst. Dat heeft inmiddels al geresulteerd in een redelijk indrukwekkende lijst aan plannen voor nieuwe producten en diensten, en we staan te popelen om ze stuk voor te stuk te gaan uitwerken. Sterker nog: het eerste product is al een feit!

Inderdaad, ons eerste ‘kind’ is er al. Wat we precies hebben ontwikkeld en van wat voor nut dit product heeft voor WFW en onze klanten, houden we nog even geheim. Stay vooral tuned! Op 11 oktober maken we alle details bekend tijdens een webinar met onze klant CBRE.

 

How-to: Bedrijfsprocessen optimaliseren [Webinar]

De grootste commerciële vastgoedadviseur ter wereld werkt met een op maat gemaakte projectmanagement tool van WorkFlowWise. Tijdens deze live webinar praat Johan Bakker, directeur projecten bij CBRE, over de toegevoegde waarde van deze samenwerking.

Geen tijd, maar wel geïnteresseerd? Meld je aan en bekijk de opname achteraf.

Alle artikelen