Introductie: Chris Chander

Nieuwe werknemer bij WorkFlowWise Chris Chander

Mijn naam is Chris Chander en ik maak sinds december 2019 deel uit van het WorkFlowWise team als inside sales consultant.

In 2016 behaalde ik mijn HBO diploma Voeding en Diëtetiek  en daarna ben ik in dienst getreden bij een bedrijf dat medische suppletie verkoopt. Tijdens mijn dienstverband daar ontdekte ik mijn passie voor sales. Na meer dan vier jaar besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. WorkFlowWise bood me precies dat!

Er valt hier veel te leren, wat me super enthousiast maakt! Als inside sales consultant ondersteun ik de buitendienst door voor hen afspraken te maken met organisaties die onze oplossingen kunnen gebruiken. Dit vind ik vooral leuk, omdat het mij de mogelijkheid biedt om op een laagdrempelige manier onze business beter te leren kennen.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden de sportschool en breng ik tijd door met mijn vriendin en vrienden. Daarnaast houd ik ook van lekker eten, kijk ik graag naar goede films en series en vind ik het leuk om zo nu en dan te gamen.

Ik ben erg blij met mijn baan als Inside sales consultant bij WorkFlowWise en kijk er naar uit om te zien waar de wereld van IT me brengt. Ik weet zeker dat het een leuke rit wordt!

Alle artikelen