Introductie: Ruben van der Leer

Nieuwe werknemer bij WorkFlowWise Tarik Fahlane

Ik wil deze kans aangrijpen en mezelf (opnieuw) voorstellen als een WorkFlowWise-collega. Ik heb in de verkoop gewerkt voor het bedrijf van 2011 tot 2014. Daarna ben ik vertrokken om mijn horizon te verbreden.

Ruben SterreVoor degenen die mij niet kennen: mijn naam is Ruben van der Leer, ik ben 36 jaar oud en woon samen met mijn vriendin en lieve twee-jarige dochter in Barendrecht (naast Rotterdam). Ik ben teruggekeerd naar WorkFlowWise omdat ik de prachtige nieuwe versie van WorkFlowWise GO-Spend en het geweldige perspectief van de FLEX-oplossing niet kon weerstaan. Daarnaast, en dit is net zo belangrijk, heb ik hier altijd graag gewerkt. De sfeer en de mensen zijn geweldig. Ik heb gemerkt dat dit niet is veranderd.

Ruben tegenbegrotingIk ben ook betrokken bij de politiek. Ik heb een zetel in de gemeente Barendrecht voor de lokale partij EVB (Echt voor Barendrecht) met een focus op openbare orde en veiligheid. Ik vind het verschil in dynamiek tussen bedrijfsleven en politiek erg interessant en verrijkend.

Tijdens mijn nieuwe termijn bij WorkFlowWise zal ik me concentreren op de verkoop van onze GO-Spend-toepassing en de versterking van de positie van het low-code platform.

 

Alle artikelen