Introductie: Tarik Fahlane

Nieuwe werknemer bij WorkFlowWise Tarik Fahlane

Mijn naam is Tarik Fahlane en per 1 augustus 2019 ben ik onderdeel geworden van het WorkFlowWise team in Nederland.

Al vanaf mijn jeugd heeft IT een grote rol gespeeld in mijn leven. Dat begon met het ontwikkelen van websites om een zakcentje bij te verdienen. Via mijn bedrijfskundige studie heeft dit zich uiteindelijk verplaatst naar automatisering op de zakelijke markt. Ik kan erg blij worden als het lukt om saai, repeterend en foutgevoelig werk te laten verdampen via automatisering, waardoor tijd overblijft voor leukere activiteiten. Dit sluit zeer goed aan op de waarde die WorkFlowWise voor organisaties kan toevoegen.

De afgelopen jaren heb ik bij mijn vorige werkgever bijgedragen aan de implementatie van workforce management software in diverse organisaties binnen Nederland en België. Ik ben ervan overtuigd dat ik met de hierbij verkregen kennis en ervaring rondom het implementeren van software binnen organisaties een meerwaarde kan leveren voor de (toekomstige) klanten van WorkFlowWise.

P1210305Mijn privéleven staat in het teken van reizen, lekker eten en leren/experimenteren met nieuwe technologie. Daarnaast volg ik in de avonduren en het weekend de deeltijd masteropleiding Business Process Management & IT aan de Open Universiteit.

In de komende periode ga ik me concentreren op het vergaren van productexpertise en vanaf dat moment geleidelijk de rol van projectleider op me nemen.

Alle artikelen