[Whitepaper] IT general controls versus application controls

Application controls verwijzen naar de transacties en gegevens met betrekking tot elk op een computer gebaseerd applicatie-systeem; daarom zijn ze specifiek voor elke toepassing. IT general controls (ITGC)zorgen voor de juiste ontwikkeling en implementatie van applicaties, evenals de integriteit van programma's, databestanden en computerbewerkingen.

Lees meer

Reduceer risico’s door nauwkeurige procesnaleving

Het secuur naleven van processen is lastig. Mensen zijn geen robots: ze zijn maar beperkt in staat tot procesmatig denken. Er gaat nu eenmaal geen automatisch alarm af wanneer er een stap in het proces wordt overgeslagen of wanneer benodigde gegevens ontbreken. Door te automatiseren bespaar je je organisatie veel vervelend werk dat anders nodig is om te controleren of processen wel worden nageleefd.

Lees meer

3x beter purchase-to-pay proces

Strategische uitgaven vergroten de winstgevendheid van een organisatie en vergroten de waarde van de budgetten. Maar hoe transformeer je van een ongeorganiseerde purchase-to-pay proces naar een geld-besparende machine?

Lees meer

Wat is cloud computing nou precies?

Altijd al willen weten hoe het zit met privacy, security en compliance in de cloud? We leggen het je in begrijpelijke taal uit.

Lees meer