Reduceer risico’s door nauwkeurige procesnaleving

Het secuur naleven van processen is lastig. Mensen zijn geen robots: ze zijn maar beperkt in staat tot procesmatig denken. Er gaat nu eenmaal geen automatisch alarm af wanneer er een stap in het proces wordt overgeslagen of wanneer benodigde gegevens ontbreken. Door te automatiseren bespaar je je organisatie veel vervelend werk dat anders nodig is om te controleren of processen wel worden nageleefd.

Lees meer

[Whitepaper] IT general controls versus application controls

Application controls verwijzen naar de transacties en gegevens met betrekking tot elk op een computer gebaseerd applicatie-systeem; daarom zijn ze specifiek voor elke toepassing. IT general controls (ITGC)zorgen voor de juiste ontwikkeling en implementatie van applicaties, evenals de integriteit van programma's, databestanden en computerbewerkingen.

Lees meer

Excel-bestellijst automatisch verwerkt, goedgekeurd en betaald.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om je Excel-bestand automatisch om te zetten tot order die vervolgens zonder handmatige interventie digitaal wordt goedgekeurd en betaald zodra alle goederen binnen zijn. Dat zou best eens veel tijd kunnen schelen. Precies. Daarom hebben we dat gebouwd.

Lees meer

De voordelen van digitale factuurverwerking in de cloud

Elk type software heeft tegenwoordig een equivalente cloud-versie die vaak op vele manieren beter is. Dat geldt ook voor financiële software voor factuurverwerking, zoals WorkFlowWise GO-Spend. Cloud computing is een van die zeldzame technologieën die echt disruptief is.

Lees meer