Met OCR-software bespaar je zeeën van tijd

  Hoe helpt OCR-software bij digitale factuurverwerking Optical Character Recognition (OCR) software is al jaren een effectieve manier om de kop en regelgegevens af te lezen van een factuur. Simpel gezegd is het software die de factuur scant en vervolgens de belangrijkste gegevens van de factuur herkent. In combinatie met online factuurverwerking zorgt OCR ervoor dat de kop en regelgegevens automatisch in het invoerscherm van de boeking terecht komen. In theorie hoeft een codeur alleen de factuur te..

Lees meer

Project Factuurverwerking: Deel 2 - De scoping

Voordat we starten met een project voor de digitale verwerking van facturen is het belangrijk om een goed scope te bepalen en deze af te stemmen met de organisatie.

Lees meer

Acquisitiefraude herkennen en voorkomen

Acquisitiefraude is al jaren een groeiend probleem. De individuele schade van deze vorm van fraude is vaak relatief laag, waardoor veel bedrijven tot betaling overgaan zonder het te melden. In 2010 werd de totale schade door acquisitiefraude in Nederland al geschat op 400 miljoen euro. Is het wel te voorkomen? En wat kan je als bedrijf doen?

Lees meer

Buko Infrasupport live met GO-Spend

Buko Infrasupport is live met GO-Spend. Onze collega's waren aanwezig om de befaamde WorkFlowWise livegangs-taart aan te snijden.

Lees meer