Project Factuurverwerking: Deel 2 - De scoping

Voordat we starten met een project voor de digitale verwerking van facturen is het belangrijk om een goed scope te bepalen en deze af te stemmen met de organisatie.

Lees meer

[Whitepaper] Welke application controls worden verwacht in software voor factuurverwerking?

Application controls verwijzen naar de transacties en gegevens met betrekking tot elk op een computer gebaseerd applicatie-systeem; daarom zijn ze specifiek voor elke toepassing. IT general controls (ITGC)zorgen voor de juiste ontwikkeling en implementatie van applicaties, evenals de integriteit van programma's, databestanden en computerbewerkingen.

Lees meer

Van regeldruk naar regelrustig, het geheim van kostenbesparing (Deel 2)

orige week hebben we gekeken naar effectievere procedures en de waarde van centraal beschikbare informatie. In deze blog wordt er ingezoomd op het versimpelen van factuurverwerking en de waardevolle, geheime kostenbesparing binnen de organisatie. Lagere factuurfrequentie zorgt voor lagere werkdruk De frequentie van facturen bepaalt de ervaren werkdruk. Het klinkt misschien logisch, toch zijn organisaties zich er volgens KPMG niet altijd van bewust dat de factuurfrequentie zo’n impact kan hebben. Neem als..

Lees meer