Bootcamp 2018: Rome in afbeeldingen

Elk jaar, ergens in augustus, komen al onze collega's samen, ergens in Europa. Dit jaar was dat in het prachtige Rome. En hoewel we al een bericht over deze bootcamp hebben gedeeld, hebben we zoveel foto's gekregen dat het nodig was om een aantal hiervan ook te delen.

Lees meer

Corendon Travel & WorkFlowWise: "Een win-win situatie"

Sinds Corendon International Travel B.V. de factuurverwerking van WorkFlowWise GO-Spend heeft geïmplementeerd, kan op de financiële afdeling een stuk efficiënter worden gewerkt. Aan het woord is financial director Eugene La Haye over de samenwerking met WorkFlowWise.

Lees meer

WorkFlowWise sponsor partner evenement bij Microsoft Inspire 2017

Jaarlijks komen zo’n 16.000 Microsoft partners en werknemers bij elkaar in Noord Amerika om geïnformeerd te worden over nieuwe ontwikkeling binnen het ecosysteem van Microsoft. Daarbij is WorkFlowWise geselecteerd om deel te nemen aan een nieuw initiatief waarbij Microsoft actief deelneemt aan het verkoopproces, met als doel Azure & Cloud adoptie te doen groeien.

Lees meer

Ons verhaal – Een reis van idee naar visie tot realiteit

Sinds de oprichting van 20/20 vision Software in 1997 hebben wij ons gefocust op backoffice processen die gelinkt zijn met interne Purchase-to-Pay (P2P) workflows. In die tijd werden deze processen met de dag belangrijker, doordat generieke workflow applicaties aan kracht wonnen en organisaties streefden naar de meest optimale operationele efficiëntie.

Lees meer