Release Update V2018.5

WorkFlowWise komt iedere 10 weken met een grote release update. Naast het verbeteren van de gebruikerservaring worden er nieuwe functionaliteiten en slimmigheden geïntroduceerd. Vanaf deze release delen we ook de webinar voor onze klanten waarin de updates live worden getest.

Lees meer

Bootcamp 2018 - Groeten uit Rome!

Groeten uit Rome! De locatie van de WorkFlowWise Bootcamp 2018. Misschien niet de ideale plek om heel hard te werken, dus dat hebben we ook niet gedaan. Naast een app-building contest, de introductie van een geheel nieuw product en een aantal andere bedrijfszaken hebben we vooral de stad verkend. Because when in Rome, do as the Romans do.

Lees meer

Webinar: Compliance op de crediteurenadministratie

Het belang van compliance is sinds de financiële crisis enorm toegenomen. De webinar Compliance op de crediteurenadministratie laat op eenvoudige wijze zien hoe de crediteurenadministratie door betere controle de kans op fraude minimaliseert.

Lees meer

Microsoft Azure Partner Mini Case Study

WorkFlowWise products are deeply integrated with Microsoft Azure, Microsoft's enterprise-grade cloud computing platform. WorkFlowWise documentation is now available for download on the Microsoft website.

Lees meer