Introductie: Ruben van der Leer

I’d like to take this opportunity and (re)introduce myself as a WorkFlowWise colleague. I’ve worked in sales for the company from 2011 to 2014. After that I left to expand my horizon.

Lees meer

Bootcamp 2018: Rome in afbeeldingen

Elk jaar, ergens in augustus, komen al onze collega's samen, ergens in Europa. Dit jaar was dat in het prachtige Rome. En hoewel we al een bericht over deze bootcamp hebben gedeeld, hebben we zoveel foto's gekregen dat het nodig was om een aantal hiervan ook te delen.

Lees meer

Workflow Concepten: Digitalisering van een offline proces

Workflows zijn fundamenteel voor de moderne, op processen gebaseerde werkwijze waar velen van ons vandaag de dag aan gewend zijn. Zonder workflows zou het onmogelijk zijn om het huidige niveau van efficiëntie en output te bereiken. Maar er is een groot probleem met veel van deze processen; Ze vereisen handarbeid en ontbreken aan slimme automatisering.

Lees meer

WorkFlowWise sponsor partner evenement bij Microsoft Inspire 2017

Jaarlijks komen zo’n 16.000 Microsoft partners en werknemers bij elkaar in Noord Amerika om geïnformeerd te worden over nieuwe ontwikkeling binnen het ecosysteem van Microsoft. Daarbij is WorkFlowWise geselecteerd om deel te nemen aan een nieuw initiatief waarbij Microsoft actief deelneemt aan het verkoopproces, met als doel Azure & Cloud adoptie te doen groeien.

Lees meer