Het Innovation Team: Een introductie

Groeten uit Rome! De locatie van de WorkFlowWise Bootcamp 2018. Misschien niet de ideale plek om heel hard te werken, dus dat hebben we ook niet gedaan. Naast een app-building contest, de introductie van een geheel nieuw product en een aantal andere bedrijfszaken hebben we vooral de stad verkend. Because when in Rome, do as the Romans do.

Lees meer

WorkFlowWise behaald ISAE 3402 certificering

Digitale veiligheid en daarmee het vertrouwelijk omgaan met (gevoelige) gegevens is een alsmaar omvangrijker onderwerp in de wereld van informatieservices. Daarnaast digitaliseren steeds meer organisaties en daarmee outsourcen ze vaak hun interne processen.

Lees meer

Canon Business Center Nederland en WorkFlowWise gaan samenwerking aan.

Canon Business Center Nederland en WorkFlowWise zijn een partnership aangegaan, dit in het kader van ‘Samen ondernemen’, het motto van Canon Business Center Nederland. De aanleiding voor deze samenwerking is dat Canon Business Center Nederland steeds vaker de vraag krijgt voor een goede en effectieve purchase-to-pay oplossing.

Lees meer

20/20 vision Software introduceert uitgebreide suite van workflow applicaties én verandert bedrijfsnaam naar WorkFlowWise

Tegelijkertijd verandert de bedrijfsnaam in WorkFlowWise, wat een afspiegeling is van het uitgebreide aanbod van slimme, kosteneffectieve en cloud-gebaseerde workflow applicaties en oplossingen. Daarmee ontgrendelen klanten waarde in iedere vorm van terugkerende transactionele workflows – van business-to-business en van business-to-government. “De laatste jaren hebben we verschillende behoeften geconstateerd bij klanten,” zegt Harm Poelen, WorkFlowWise CEO. “Sommigen klanten zoeken kant-en-klare,..

Lees meer