WorkFlowWise viert groots haar eerste verjaardag

WorkFlowWise viert groots haar eerste verjaardag

Wij automatiseren al meer dan 20 jaar de bedrijfsprocessen van honderden bedrijven in velerlei industrieën en sectoren. In diezelfde periode zijn de mogelijkheden van automatisering op ongekende wijze uitgebreid. Daarom is onderzoek en ontwikkeling van groot belang voor de kwaliteit van onze service en producten. De opkomst van de cloud en andere impactvolle technologieën hebben we dan ook met beide handen gegrepen.

Een onderscheidend vermogen

In 2017 stond de introductie van WorkFlowWise CORE centraal, hét application-platform-as-a-service (of aPaaS) voor de digitalisering van bedrijfsprocessen. De ontvangst van het platform was uitermate positief, maar de verdere ontwikkeling heeft niet stilgestaan.

Slimme software bepaald niet het onderscheiding vermogen van een bedrijf. Want ook in een geautomatiseerde wereld worden successen behaald door de manier waarop het bedrijf de beschikbare middelen gebruikt.

Door met de kant-en-klare en flexibele workflow-oplossingen van WorkFlowWise te werken worden bestaande systemen met elkaar gekoppeld en neemt de workflow periodieke, transactionele taken over. Dit maakt veel tijd vrij voor de werknemers, die zich met meer waardevolle taken kunnen bezig houden dan het bijhouden van processen.

Dat noemen wij een digitaal voordeel behalen. En daarmee creëer je als bedrijf een onderscheidend vermogen ten opzichte van de markt.

Succesvolle implementaties

In jaar één van WorkFlowWise zijn er uiteraard ook veel implementaties gerealiseerd. Sinds de introductie van ons cloud-product zijn meer dan 20 on-premise klanten overgestapt. Werken in de cloud heeft dan ook een aantal grote voordelen.

Onder de nieuwe klanten zitten een aantal grote internationale bedrijven. Samen delen we het geloof dat software veelzijdig moet zijn en klaar voor welke vorm van gebruik dan ook. Van one-size-fits-all voor alledaagse bedrijfsprocessen, tot oplossingen op maat voor essentiële workflows die uniek zijn voor een organisatie of propositie.

Unieke partnership met Microsoft

Het CORE-platform is geïntegreerd met Microsoft Azure. Het betekent dat we, met de garantie van Microsoft, een goed en betrouwbaar fundament hebben gecreëerd waar zorgeloos op ontwikkelt kan worden.

De partnership met Microsoft gaat echter verder. Met elkaar onderzoeken we de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie en machine learning met betrekking tot het automatiseren en digitaliseren van workflows. Een onzichtbaar proces aan de voorkant, maar enorm belangrijke ontwikkelingen voor de duurzaamheid van het platform.

Wie jarig is trakteert

Tenslotte vieren we onze verjaardag met een van de grootste software updates tot nu toe. Waar het platform nu nog grotendeels op Silverlight draait, is vanaf 23 april de nieuwe HTML5-omgeving gereed voor gebruik.

core-foundation-gif

Dankzij de manier waarop ons softwarehuis is ingericht blijft de werking van alle bestaande applicaties onaangetast. Echter heb je nu wel een volledig nieuw look & feel en geniet je van de snelheid van HTML5. Kortom: Wij zijn klaar voor de toekomst en een nieuw, boeiend jaar.

Alle artikelen