WorkFlowWise introduceert nieuwe look and feel met overstap naar HTML5

WorkFlowWise introduceert nieuwe look and feel met overstap naar HTML5

De vernieuwde omgeving is in HTML5 geschreven en werkt daardoor in alle gangbare internet browsers – Chrome, Firefox, Safari, Opera en Edge – maar ook op tablet en mobiel zijn alle functionaliteiten volledig beschikbaar. De schermresolutie bepaalt automatisch hoe de applicatie wordt weergegeven.

HTML5 biedt niet alleen schaalbaarheid. De gebruiker ervaart ook een razendsnelle omgeving en is niet gebonden aan Internet Explorer als browser of een aparte applicatie op de pc. De software is daarmee makkelijker toegankelijk, gebruiksvriendelijker en ziet er een stuk beter uit.

 

 

Workflow applicaties op het platform zijn onveranderd, maar de look and feel is sterk verbeterd.

Alle bestaande WorkFlowWise applicaties en oplossingen zijn vanaf vandaag beschikbaar in de nieuwe look and feel, ondersteund door de moderne technologie van HTML5.

Met de introductie van HTML5 als onderliggende technologie voor het platform is er een digitaal voordeel behaald. En dat is precies wat WorkFlowWise aan haar klanten belooft: een digitaal voordeel door slimme workflow automatisering die efficiency en kwalitatieve voordelen combineert. WorkFlowWise is klaar voor de toekomst.

Over WorkFlowWise

Bij WorkFlowWise werken wij voor en samen met organisaties om hun digitale voordeel te ontgrendelen. Onze cloud-gebaseerde workflow applicaties en oplossingen worden een sleutel tot succes. Ze combineren operationele efficiëntie met bedrijfsresultaten.

Wij brengen workflow automatisering naar een nieuw niveau voor het realiseren van digitaal voordeel en stimuleren van groei. Wij bieden kant-en-klare apps, maar ook maatwerk oplossingen. Onze oplossingen zijn snel te ontwikkelen en implementeren en eenvoudig te gebruiken, te beheren en aan te passen.

WorkFlowWise is opgericht in Nederland in 1997 en bouwt vandaag de dag voort op een sterk erfgoed van “Purchase-to-Pay”-automatisering. Met een focus op de veranderende behoefte van organisaties in de 21ste eeuw, weet WorkFlowWise te profiteren van geavanceerde cloud technologieën en waarde te creëren voor elk type transactioneel bedrijfsproces.

Alle artikelen