Introductie: Chris Chander

Mijn naam is Chris Chander en ik maak sinds december 2019 deel uit van het WorkFlowWise team als inside sales consultant.

Lees meer

Met OCR-software bespaar je zeeën van tijd

  Hoe helpt OCR-software bij digitale factuurverwerking Optical Character Recognition (OCR) software is al jaren een effectieve manier om de kop en regelgegevens af te lezen van een factuur. Simpel gezegd is het software die de factuur scant en vervolgens de belangrijkste gegevens van de factuur herkent. In combinatie met online factuurverwerking zorgt OCR ervoor dat de kop en regelgegevens automatisch in het invoerscherm van de boeking terecht komen. In theorie hoeft een codeur alleen de factuur te..

Lees meer

Introductie: Ruben van der Leer

I’d like to take this opportunity and (re)introduce myself as a WorkFlowWise colleague. I’ve worked in sales for the company from 2011 to 2014. After that I left to expand my horizon.

Lees meer

Excel vs low-code platforms: kies voor de veiligste optie

Excel kan veel, low-code platforms kunnen meer. Ook al lijken spreadsheets eenvoudig in gebruik en functioneren ze ongetwijfeld op de manier waarop dat bedoeld is, er hangen regelmatig veiligheidsrisico’s aan vast. En werkt Excel wel echt zo efficiënt als je denkt? In deze blog: Excel vs. low-code platforms.

Lees meer