Project Factuurverwerking: Deel 2 - De scoping

Voordat we starten met een project voor de digitale verwerking van facturen is het belangrijk om een goed scope te bepalen en deze af te stemmen met de organisatie.

Lees meer

Introductie: Ruben van der Leer

I’d like to take this opportunity and (re)introduce myself as a WorkFlowWise colleague. I’ve worked in sales for the company from 2011 to 2014. After that I left to expand my horizon.

Lees meer

Het Innovation Team: Een introductie

Groeten uit Rome! De locatie van de WorkFlowWise Bootcamp 2018. Misschien niet de ideale plek om heel hard te werken, dus dat hebben we ook niet gedaan. Naast een app-building contest, de introductie van een geheel nieuw product en een aantal andere bedrijfszaken hebben we vooral de stad verkend. Because when in Rome, do as the Romans do.

Lees meer

[Whitepaper] IT general controls versus application controls

Application controls verwijzen naar de transacties en gegevens met betrekking tot elk op een computer gebaseerd applicatie-systeem; daarom zijn ze specifiek voor elke toepassing. IT general controls (ITGC)zorgen voor de juiste ontwikkeling en implementatie van applicaties, evenals de integriteit van programma's, databestanden en computerbewerkingen.

Lees meer