<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/125734.png" style="display:none;"> Kenniscentrum

White paper

Factuurverwerking 2.0

Door de toegankelijk die het internet en de cloud bieden zijn er de laatste jaren tal van applicaties op de markt verschenen die factuurverwerking op allerlei verschillende manieren benaderen. Het volwassenheidsmodel maakt direct knelpunten en mogelijkheden inzichtelijk, zodat daarop geacteert kan worden.

Lees het artikel

White paper

Robotic accounting

Robotic accounting: wat is het en wat kun je ermee als financial? In deze white paper staat alles uitgelegd. Wist je bijvoorbeeld dat één persoon met robotic accounting wel 200.000 facturen per jaar kan verwerken?

Lees het artikel

Microsoft Partner

Microsoft Azure Partner Datasheet

Onze slimme, flexibele, en kosteneffectieve apps en oplossingen worden aangedreven door Microsoft Azure. Lees meer over deze samenwerking en waarom WorkFlowWise heeft gekozen voor de betrouwbaarheid van Microsoft in deze datasheet.

Lees het artikel

Artikel

De moderne CPO is in control

In De moderne CPO is in control beschrijft Hans Ruiter, Associate Partner bij Berenschot en voormalig directeur van de NEVI, welke eisen dit stelt aan de operationele inkoopprocessen, geeft hij zijn mening over het hanteren van centrale en decentrale besturingsmodellen voor inkoop en deelt hij zijn visie over de relatie van inkoop met financiën en marketing.

Lees het artikel

Artikel

Inkoopfactuurverwerking in control

Aan de automatisering van het purchase-to-pay proces liggen niet alleen besparingsdoelstellingen ten grondslag. Ook het in control zijn is een veelvoorkomende reden om dit operationale proces te optimaliseren en zodoende Financial Operational Excellence te creëren. Niet zelden is het de accountant die bij de controle van de jaarrekening bevindingen of zelfs (significante) tekortkomingen in de interne beheersing rapporteert. Dit artikel onderstreept dat automatisering veel bijdraagt aan het in control zijn.

Lees het artikel