Bedrijf

Stichting Laurens is een keten van verpleeg- en zorginstellingen

www.laurens.nl

Sector

Zorg

Contact

Pak Hung Lui

Pak Hung Liu

Manager Financieel Administratieve Dienst

FTE

3500+ fte

De uitdaging

De kwaliteit, efficiency en effectiviteit van de crediteurenadministratie moest worden verbeterd.

De oplossing

Alle facturen komen nu centraal binnen, in GO-Spend. Daardoor raken ze nooit meer kwijt en is de logistieke stroom facturen van de 3.500 medewerkers weer onder controle en inzichtelijk.

GO-Spend is gekoppeld aan;

Bomas

Gebruikte app: GO-Spend

Krijg grip en controle op de bedrijfsuitgaven met GO-Spend. De purchase-to-pay applicatie voor financieel en inkoop professionals.

De voordelen

Reference case Stichting Laurens

De kwaliteit, efficiency en effectiviteit van de crediteurenadministratie verhogen binnen een groep van verpleeg- en verzorgingsinstellingen is een behoorlijke uitdaging. Manager Financieel Administratieve Dienst Pak Hung Liu van de Stichting Laurens kreeg het voor elkaar met GO-Spend.

“Die software is echt een uitkomst,” vertelt Lui, “We beheersen het logistieke proces rond de inkomende facturen en zijn beter in staat het autorisatieproces te sturen.”

De Stichting Laurens in Rotterdam is een keten van verpleeg- en verzorgingsinstellingen verspreid over 33 locaties in Rotterdam, Barendrecht en Lansingerland. Laurens biedt het beste op het gebied van wonen, zorg en diensten. Met hart en ziel geven de medewerkers aan zo’n 10.000 klanten persoonlijke aandacht.

Bij Laurens werken ongeveer 3.500 medewerkers, de centrale administratie bestaat uit 24 collega’s. Regionaal zijn er 160 budgethouders. Het beheersen van de logistieke stroom facturen en het verhelderen van het autorisatieproces was één van de belangrijkste doelstellingen van Liu.

Liu legt uit: “Alle facturen komen centraal binnen. In het verleden konden de facturen zwerven door de organisatie of te lang blijven liggen op een bureau. Met als gevolg onnodig tijdverlies en irritatie over het proces, zowel intern als extern. Door de aanschaf van GO-Spend hebben we de efficiency verbeterd en de effectiviteit en kwaliteit van onze crediteurenadministratie verhoogd.”

Procesbeheersing

Nu kan de administratie à la minute vertellen wat de status van een factuur is. ‘De werkvreugde en kwaliteit van het werk zijn duidelijk omhoog gegaan. We hebben de zaak op orde en houden veel meer tijd over voor andere zaken’, aldus Liu.

De implementatie van GO-Spend verliep soepel. “Onze ervaring met hen was perfect. WorkFlowWise is één van de weinigen die de afspraken nakomt en de planning haalt. Door het gebruiken van de module kunnen we nu eerder de periode afsluiten en sneller onze managementinfo verspreiden.

“Wij kunnen de voortgang van openstaande facturen veel strakker bewaken. GO-Spend biedt gewoon heel veel voordelen. En de collega’s die met het pakket werken vinden allemaal de gebruiksvriendelijkheid hoog.’

Alle klanten

Benieuwd naar wat GO-Spend voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op

Of plan een demo met een product specialist