Filter

Foster en Gamko

Productie / 145 fte

Het handmatige proces voor de verwerking en controle van inkomende facturen was een tijdrovende klus die wel vier weken kon duren. Daarnaast de veelvoorkomende problemen bij handmatige verwerking op papier, zoals zoekgeraakte facturen en onduidelijke status van betaling.

Lees meer

Adecco Group Nederland

Werving & selectie / 1000+

Het automatiseren van de factuurverwerking bij Adecco Group Nederland (AGN) was, door de geheel eigen systhematiek en meerdere aanwezige boekhoudpakketten, maatwerk. Een mooie uitdaging met een nog mooier resultaat, vertelt Ton Stigter, Manager Accounts Payable van AGN: “We hebben een enorme tijdswinst geboekt.”

Lees meer

Corendon Travel

Travel / 400+ fte

“De groei van Corendon Travel dwong ons na te denken over een efficiëntieslag in onze administratieprocessen”, vertelt La Haye. Waar het bedrijf in het afgelopen jaar nog 610.000 passagiers vervoerde, zullen dat er komend jaar maar liefst 735.000 zijn. De groei kenmerkte zich bovendien door de uitbreiding van..

Lees meer

Maandag®

Detachering / 2500+ fte

De groei van Maandag® was zowel in omzet als administratieve afhandeling duidelijk zichtbaar. De organisatie ging daarom op zoek naar een oplossing die de groei van beide ondersteunt zonder dat er extra handen voor nodig zijn.

Lees meer

SDU Uitgevers

Uitgeverij / 400+ fte

Sdu Uitgevers wilde meer administratief inzicht om financiële verplichtingen te optimaliseren, maar wel met een ongecompliceerde workflow.

Lees meer

Hilton Food Group

Levensmiddelen industrie / 3000+ fte

Handmatig verwerken van 500 facturen wekelijks resulteerde in een berg papier, inefficiënte workflows en dubbel werk voor de administratie.

Lees meer

Limagrain Benelux

Zaadveredeling / 130+ fte

Door een rommelig proces was Limagrain niet altijd in staat om binnen de betalingstermijn facturen te betalen. Dat moest opgelost worden.

Lees meer

Mee Amstel en Zaan

Zorg / 1000+ fte

De BOB (Bestelling, Ontvangsten, Betaling) cyclus moest inzichtelijker nadat er onregelmatigheden waren geconstateerd in de afhandeling van facturen en betalingen.

Lees meer

WTH Vloerverwarming

Civiele Techniek / 200 fte

Facturen raakten verdwaald in de papiermolen, en de factuurstatus was nooit duidelijk zonder het tijdrovende graven naar meer informatie.

Lees meer

Sysmex

Leverancier van laboratoriumbenodigdheden / 145 fte

Het inkoopproces was traag, foutgevoelig en niet duidelijk omschreven binnen de vier bedrijfsonderdelen.

Lees meer

Stichting Laurens

Zorg / 3500+ fte

De kwaliteit, efficiency en effectiviteit van de crediteurenadministratie moest worden verbeterd.

Lees meer

Royal Sens

Industrie / 100+ fte

Handmatig verwerken van duizenden facturen was ontzettend arbeidsintensief door veel regels en afwijkingen ten aanzien van de bestellingen.

Lees meer

Thyssenkrupp Veerhaven

Scheepvaart / 250+ fte

Drie verschillende purchase-to-pay workflows zorgen voor een gecompliceerde situatie die een ERP-systeem niet gemakkelijk kan verwerken.

Lees meer

OSN Nederland

Automatisering / 100+ fte

Door statische workflows, kwijtgeraakte facturen en slechte factuurherkenning was het proces traag en foutgevoelig.

Lees meer

CB Richard Ellis

Zakelijke dienstverlening / 450+ fte

We hadden een softwarepakket voor onze projectadministratie. Daarin deden we ook onze urenregistratie. Bij projectmanagement word je betaald op uurbasis. Voor ons belangrijk, omdat we daarmee onze onafhankelijkheidsrol hanteren binnen de hele bouwwereld. Wij krijgen bijvoorbeeld geen kickback-fees als we bepaalde..

Lees meer

Kennedy Van der Laan

Advocatuur / 200+ fte

Factuurverwerking was handmatig en op papier. Status van betaling en budgetten updaten was een langzame en arbeidsintensieve taak.

Lees meer

Indupay

Inkoop organisatie / Start-up

Van oorsprong komt Indupay voort uit Inbak, onze inkooporganisatie voor de foodindustrie. Met Inbak kopen wij voor onze klanten in bij grondstofleveranciers of leveranciers van verpakkingen. Omdat we dit voor een groot aantal klanten doen kunnen we voordelige afspraken maken. In de loop der jaren zagen we echter..

Lees meer

Klaar om te starten?

Plan live demo Bekijk de tarieven