7T software

Gezamenlijk ontwikkelde koppeling tussen 7T Software en GO-Spend.

www.7tsoftware.nl
check icon

Geïntegreerd

Facturen uit GO-Spend worden direct doorgezet naar 7T software en voor iedere factuur weten we direct of dit proces goed verlopen is.

check icon

Samenwerking

De interface tussen 7T software en GO-Spend is in nauwe samenwerking met 7T software ontwikkeld en de support voor de integratie loopt volledig via WorkFlowWise.

check icon

Inzicht

De interface is stabiel bij updates en upgrades van 7T software. Dit geeft zekerheid.

Ontdek meer over de koppeling met 7T software

afbeelding van koppeling

Integratie op database niveau

De interface tussen GO-Spend en 7T software maakt gebruik van een directe koppeling op database-niveau. Via de database-koppeling worden tussen beide systemen gegevens op de meest directe wijze uitgewisseld.

De routines die de facturen in 7T software verwerken borgen daarmee een correcte verwerking van de facturen. Parallel aan de 7T software is een koppeling naar bijvoorbeeld AccountView of Exact Globe actief. Voor de koppeling hiervan verwijzen wij u graag naar de beschrijving van deze specifieke systemen.

Ontdek hoe het werkt:

Zekerheid bij updates en upgrades

De interface is stabiel bij updates en upgrades van 7T software. Dit geeft u zekerheid over de werking van de koppeling wanneer 7T software wordt geüpdatet. Mocht er onverhoopt toch een aanpassing in de interface nodig zijn om hem compatible te houden, dan regelen we dat als onderdeel van het onderhoudscontract.
Als officiële partner van 7T software hebben wij toegang tot alle informatie en resources voor het realiseren van dergelijke aanpassingen.

De juiste boekingen. Geautomatiseerd.

Uit 7T software wordt de stamgegevens automatisch overgenomen, zodat de juiste boekingen geautomatiseerd kunnen worden gemaakt in GO-Spend. Deze worden na goedkeuring automatisch geboekt in 7T of in het achterliggende financieel systeem, waardoor er geen dubbele invoer van gegevens is. Middels de slimme boekingssjablonen van GO-Spend en de standaard-integratie van elektronische facturen (UBL) kan in een aantal gevallen het handmatig boeken zelfs volledig voorkomen worden.

Geïntegreerde boekingsgang

Alle journaalposten worden op een gecontroleerde wijze vanuit GO-Spend overgezet naar 7T software. De procedures die de twee databases verbinden voeren alle controles uit die ook bij een handmatige boeking uitgevoerd zouden worden binnen 7T software. Hierdoor weet GO-Spend direct na het aanbieden van de factuurboeking of deze goed is aangekomen in 7T software. Indien de factuur niet goed ontvangen is, zal het eventueel na correctie automatisch opnieuw worden verwerkt.

* De koppeling voor 7T software wordt in nauwe samenwerking met 7T software geïmplementeerd. Indien nodig wordt samen met de 7T software interface specialist beoordeeld welke aanpassingen voor uw omgeving nodig zijn.

Alle koppelingen

Klaar om te beginnen?

Neem contact op

Of plan een demo met een product specialist