AccountView

Naadloze koppeling tussen AccountView en GO-Spend

nl.visma.com
check icon

Stabiliteit

Door gebruik te maken van breed geaccepteerde AccountView interface technieken, worden facturen op een volledig door AccountView ondersteunde en gestandaardiseerde wijze aangeboden.

check icon

Flexibel

De koppeling met AccountView biedt de mogelijkheid om verschillende journaalposten door te zetten. Denk aan een maandafsluiting memo voor de facturen in omloop.

check icon

Toekomstvast

Middels een onderhoudscontract wordt geborgd dat ook bij nieuwe AccountView versies de aansluiting tussen beide systemen is geborgd.

Koppeling AccountView en GO-Spend

afbeelding van koppeling

WorkFlowWise heeft een solide interface gerealiseerd met AccountView. Als AccountView gebruiker biedt u dat zekerheid over de werking en stabiliteit van de koppeling.

De koppeling tussen GO-Spend en AccountView maakt gebruik van de AccountView COM Server. Op deze wijze wordt gebruikt gemaakt van standaard en breed geaccepteerde AccountView interface techniek om data door te sturen naar AccountView. Het inlezen van stamgegevens wordt middels een directe ODBC connectie verzorgd.

Ontdek hoe het werkt:

Zekerheid bij updates en upgrades

De COM Server koppelingstechniek is stabiel bij updates en upgrades van AccountView. Mochten er toch aanpassingen nodig zijn, dan biedt uw onderhoudscontract op de koppeling u de zekerheid dat wij dat voor u regelen.

Geen dubbele invoer

Alle stamgegevens uit uw AccountView omgeving worden geheel automatisch uitgewisseld met uw GO-Spend omgeving. Daarmee is de aansluiting met uw AccountView toepassing altijd up-to-date. Met onze volledig geïntegreerde UBL e-Factuur connector zal ook de handmatige invoer van facturen tot een minimum beperkt blijven. Door de slimme boekingssjablonen in GO-Spend kunt u dan uw facturen nagenoeg automatisch laten boeken.

Geboekt met zekerheid

De structuur van de AccountView koppeling is zo opgezet dat u direct weet of een door GO-Spend aangeboden boeking ook daadwerkelijk goed verwerkt is in AccountView. Eventuele afwijkingen worden direct aan de interface beheerder gemeld en een factuur wordt na eventuele correctie opnieuw aangeboden in de volgende boekingsgang.

Automatische betaalcontrole

De in AccountView geselecteerde betaalbatch wordt gecontroleerd aan de hand van de in GO-Spend aanwezige facturen. De stapels met papierenfacturen en geprinte lijstjes met vinkjes en parafen behoren dus definitief tot het verleden. Het betaalproces wordt door alle aanvullende controles veel betrouwbaarder en minder bewerkelijk. Daar het risico op fraude op dit punt het grootst is, wel zo’n veilig gevoel.

* Om de koppeling te activeren is de COM Client Access License nodig in uw AccountView omgeving. Indien u niet zeker weet of deze beschikbaar is binnen uw omgeving, neem dan contact op met uw AccountView partner.

Alle koppelingen

Klaar om te beginnen?

Neem contact op

Of plan een demo met een product specialist