Aderant

Seamlessly link WorkFlowWise with integration

www.aderant.com
check icon

Geïntegreerd

Facturen uit GO-Spend worden direct doorgezet naar Aderant en voor iedere factuur weten we direct of dit proces goed verlopen is.

check icon

Partnership

De koppeling tussen Aderant en GO-Spend is in nauwe samenwerking met Timesoft ontwikkeld en de eerste lijn support voor de integratie loopt volledig via WorkFlowWise.

check icon

Stabiel

De koppeling is stabiel bij updates en upgrades van Aderant. Dit geeft zekerheid.

Secrets inlocked: The obligation to archive your invoices.

afbeelding van koppeling

Integratie op database niveau

De koppeling tussen GO-Spend en Aderant maakt gebruik van een directe koppeling op database niveau. Via de database koppeling worden tussen beide systemen gegevens op de meest directe wijze uitgewisseld.

De routines die de facturen in Aderant verwerken zijn borgen daarmee een correcte verwerking van de facturen. Ook de stamgegevens over zaken, afdelingen en leveranciers worden direct uitgewisseld.

Ontdek hoe het werkt:

Zekerheid bij updates en upgrades

De koppeling is stabiel bij updates en upgrades van Aderant. Dit geeft u zekerheid over de werking van de koppeling wanneer Aderant wordt geüpdatet. Mocht er onverhoopt toch een aanpassing in de koppeling nodig zijn om hem compatible te houden, dan regelen we dat als onderdeel van het onderhoudscontract.

De juiste boekingen. Geautomatiseerd.

Uit Aderant worden de stamgegevens van uw administratie- en crediteurengegevens overgenomen, zodat de juiste boekingen geautomatiseerd kunnen worden gemaakt in GO-Spend. Deze worden aansluitend automatisch geboekt in Aderant, waardoor er geen dubbele invoer van data is. Middels de slimme boekingssjablonen van GO-Spend en de standaard-integratie van elektronische facturen (UBL) kan in een aantal gevallen het handmatig boeken zelfs volledig voorkomen worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om de factuur direct over meerdere periodes te verdelen en aan het einde van de maand alle facturen in omloop door te zetten voordat de maandrapportage wordt opgesteld.

Geïntegreerde boekingsgang

Alle journaalposten worden op een gecontroleerde wijze vanuit GO-Spend overgezet naar Aderant. De procedures die de twee databases verbinden voeren alle controles uit die ook bij een handmatige boeking uitgevoerd zouden worden binnen Aderant. Hierdoor weet GO-Spend direct na het aanbieden van de factuurboeking of deze goed is aangekomen in Aderant. Indien de factuur niet is ontvangen zal het automatisch opnieuw worden geprobeerd.

Automatische betaalcontrole

Het in Aderant geselecteerde betaalvoorstel wordt gecontroleerd aan de hand van de in GO-Spend aanwezige facturen. De stapels met papieren facturen en geprinte lijstjes met vinkjes en parafen behoren dus definitief tot het verleden. Het betaalproces wordt door alle aanvullende controles veel betrouwbaarder en minder bewerkelijk.

* De koppeling voor Aderant kan doorgaans volledig door de GO-Spend consultant geïmplementeerd worden. Indien nodig schakelen wij een Timesoft interface specialist in als er specifieke aanpassingen voor uw omgeving nodig zijn.

Alle koppelingen

Klaar om te beginnen?

Neem contact op

Of plan een demo met een product specialist