Exact Financials

De koppeling tussen Exact Financials en GO-Spend

www.exact.nl
check icon

Stabiliteit

Bij updates en upgrades van Exact Financials blijft de koppeling stabiel. Bij nieuwe versies wordt het koppelingsvlak namelijk compatible gehouden met voorgaande versies.

check icon

Certified

WorkFlowWise is een certified add-on partner van Exact. Dat geeft u zekerheid dat WorkFlowWise gedetailleerde kennis in huis heeft over de verschillende productlijnen van Exact.

check icon

EDIS

Via deze EDIS koppeling worden tussen beide systemen gegevens worden uitgewisseld op een vertrouwde en door Exact gecontroleerde wijze.

Ontdek hoe het werkt:

afbeelding van koppeling

Zekerheid bij updates en upgrades

De EDIS-koppeling is stabiel bij updates en upgrades van Exact Financials. Dit geeft u zekerheid over de werking van de koppeling wanneer Exact Financials wordt geüpdatet. Mocht er onverhoopt toch een aanpassing in de koppeling nodig zijn om hem compatible te houden, dan regelen we dat als onderdeel van het onderhoudscontract. Als Development Partner van Exact hebben wij toegang tot alle informatie en test licenties voor het realiseren van dergelijke aanpassingen.

De juiste boekingen. Geautomatiseerd.

Uit Exact Financials worden de stamgegevens van uw administratie- en crediteurengegevens overgenomen, zodat de juiste boekingen geautomatiseerd kunnen worden gemaakt in GO-Spend. Deze worden aansluitend automatisch geboekt in Exact Financials, waardoor er geen dubbele invoer van data is. Met de slimme boekingssjablonen van GO-Spend en de standaard-integratie van elektronische facturen (UBL) kan in een aantal gevallen het handmatig boeken zelfs volledig voorkomen worden.

Geïntegreerde boekingsgang

Alle journaalposten worden op een gecontroleerde wijze vanuit GO-Spend overgezet naar Exact Financials. Indien de factuur niet is ontvangen in Exact Financials zal deze eventueel na correctie automatisch opnieuw worden aangeboden.

Automatische betaalcontrole

De in Exact Financials geselecteerde betaalbatch wordt gecontroleerd aan de hand van de in GO-Spend aanwezige facturen. De stapels met papieren facturen en geprinte lijstjes met vinkjes en parafen behoren dus definitief tot het verleden. Het betaalproces wordt door alle aanvullende controles veel betrouwbaarder en minder bewerkelijk.

* De EDIS interface is noodzakelijk voor deze interface. Raadpleeg uw Exact dealer of deze interface ook voor u beschikbaar is.

Alle koppelingen

Klaar om te beginnen?

Neem contact op

Of plan een demo met een product specialist