Exact Globe

Bewezen koppeling met Exact Globe.

www.exact.nl
check icon

Stabiliteit

Bij updates en upgrades van Exact Globe blijft de interface stabiel. Dit vanwege de stabiliteit van de Software Development Kit (SDK) van Exact.

check icon

Certified

WorkFlowWise is certified Add-On partner van Exact. Dat geeft u als gebruiker zekerheid over de werking.

check icon

Inzicht

De factuur is inzichtelijk vanuit Exact Globe. De koppeling zorgt voor de juiste data-uitwisseling tussen beide systemen.

Ontdek meer over de koppeling met Exact Globe

afbeelding van koppeling

Zekerheid bij updates en upgrades

De SDK-koppeling is stabiel bij updates en upgrades van Exact Globe. Dit geeft u zekerheid over de werking van de koppeling wanneer Exact Globe wordt geüpdatet. Mocht er onverhoopt toch een aanpassing in de koppeling nodig zijn om hem compatible te houden, dan regelen we dat als onderdeel van het onderhoudscontract.

De juiste boekingen. Geautomatiseerd.

Uit Exact Globe worden de stamgegevens van uw administratie- en crediteurengegevens overgenomen, zodat de juiste boekingen geautomatiseerd kunnen worden gemaakt in GO-Spend. Deze worden aansluitend automatisch geboekt in Exact Globe, waardoor er geen dubbele invoer van data is.

Overzicht van factuurontvangst

Via de SDK-koppeling vindt er terugkoppeling plaats naar GO-Spend, waardoor gezien wordt of een factuur goed is aangekomen in Exact Globe. Indien de factuur niet is ontvangen zal het automatisch opnieuw worden geprobeerd.

Oproepbaar vanuit Exact Globe

De facturen zijn vanuit de boeking in Exact Globe oproepbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om de factuur direct over meerdere periodes te verdelen.

Automatische betaalcontrole

De in Exact Globe geselecteerde betaalbatch wordt gecontroleerd aan de hand van de in GO-Spend aanwezige facturen. De stapels met papieren facturen en geprinte lijstjes met vinkjes en parafen behoren dus definitief tot het verleden. Het betaalproces wordt door alle aanvullende controles veel betrouwbaarder en minder bewerkelijk.

* Om de koppeling te activeren is de SDK-module binnen Exact Globe nodig. U kunt met uw reseller controleren of deze reeds in uw licentie aanwezig is.

Alle koppelingen

Klaar om te beginnen?

Neem contact op

Of plan een demo met een product specialist