Exact Online

GO-Spend koppelt met Exact Online

www.exactonline.nl
check icon

Standaardisatie

Door gebruik te maken van de nieuwste Exact Online interface-technieken, worden facturen op een volledig door Exact ondersteunde en gestandaardiseerde wijze aangeboden.

check icon

Eenvoud

De koppeling met Exact Online wordt tijdens het on-boarding proces volledig automatisch opgezet. U kunt dus direct aan de slag met uw digitale factuurverwerking.

check icon

Toekomst vast

Middels een onderhoudscontract wordt geborgd dat ook bij verbeterde Exact Online functionaliteiten de aansluiting verder wordt uitgebouwd.

koppeling met Exact Online

afbeelding van koppeling

Ontdek hoe het werkt:

Zekerheid bij updates en upgrades

De webservices koppeling is stabiel bij het beschikbaar komen van nieuwe versies van Exact Online. Daar deze automatisch door Exact geïnstalleerd worden, wel zo’n veilig idee. Mochten er toch aanpassingen nodig zijn, dan biedt uw onderhoudscontract op de koppeling u de zekerheid dat wij dat op tijd voor u regelen. Daar wij als Exact ontwikkelpartner toegang hebben tot de volledige beschrijving van deze webservices en een testomgeving, zijn we hierin volledig autonoom.

Geen dubbele invoer

Alle stamgegevens uit uw Exact Online omgeving worden geheel automatisch uitgewisseld met uw GO-Spend omgeving. Daarmee is de aansluiting met uw Exact Online toepassing altijd up-to-date. Met onze volledig geïntegreerde UBL e-Factuur connector zal ook de handmatige invoer van facturen tot een minimum beperkt blijven. Door de slimme boekingssjablonen in GO-Spend kunt u dan uw facturen nagenoeg automatisch laten boeken.

Geboekt met zekerheid

De structuur van de Exact Online koppeling is zo opgezet dat u direct weet of een door GO-Spend aangeboden boeking ook daadwerkelijk goed verwerkt is in Exact Online. Eventuele afwijkingen worden direct aan de interface-beheerder gemeld en een factuur wordt altijd automatisch opnieuw aangeboden in de volgende boekingsgang. Boekingen kunnen dus nooit tussen wal en schip geraken.

Meer dan factuurverwerking

GO-Spend biedt u een automatische en flexibele workflow voor het digitaal goedkeuren van uw facturen. Daarnaast is het ook mogelijk de inkopen, contracten en het inkoopbudget in GO-Spend te zetten. Dit vergroot het inzicht in uw uitgaven en levert veel inzicht in de staat van uw organisatie op.

* GO-Spend werkt niet samen met Exact Online Logistiek voor het verwerken van logistieke inkoopfacturen.

Alle koppelingen

Klaar om te beginnen?

Neem contact op

Of plan een demo met een product specialist