JD Edwards

Koppeling GO-Spend en JD Edwards van Oracle

www.oracle.com
check icon

Standaardisatie

Door gebruik te maken van standaard interface technieken, worden facturen op een volledig door JD Edwards ondersteunde en gestandaardiseerde wijze aangeboden.

check icon

Volledige controle

GO-Spend boekt de facturen in JDE en leest, na het voorbereiden van de betaaladvieslijst, de te betalen facturen in voor een laatste controle. Deze betaalcontrole verkleint de kans op fraude enorm.

check icon

Toekomstbestendig

Middels een onderhoudscontract wordt geborgd dat ook bij nieuwe JD Edwards versies de aansluiting tussen beide systemen is geborgd.

koppeling met JD Edwards van Oracle.

afbeelding van koppeling

WorkFlowWise heeft een solide en betrouwbare integratie gerealiseerd met JD Edwards. Als JD-Edwards gebruiker biedt u dat zekerheid over de werking en stabiliteit van de koppeling.

JD Edwards kent een EDI (Electronic Data Interchange) koppeling structuur met diverse tabellen die direct of indirect door GO-Spend gevuld kunnen worden (zgn tabellen: F0101Z1, F5530Z1, F0401Z1, F0411Z1, F0911Z1). Na import kan het resultaat van de koppeling worden teruggelezen door de statuscode in het interfacerecord te analyseren. Hierdoor is de correcte verwerking altijd gegarandeerd.

Ontdek hoe het werkt:

Zekerheid bij updates en upgrades

De EDI tabellen zijn stabiel bij updates en upgrades van JD Edwards. De betreffende tabellen worden vrijwel niet meer aangepast. Mochten er toch aanpassingen nodig zijn, dan biedt uw onderhoudscontract op de koppeling u de zekerheid dat wij dat voor u regelen in samenspraak met uw JD Edwards partner of competence center.

Geen dubbele invoer

Alle stamgegevens, inkooporders en ontvangsten uit uw JD Edwards omgeving worden geheel automatisch uitgewisseld met uw GO-Spend omgeving. Daarmee is de aansluiting met uw ERP toepassing altijd up-to-date. Met onze volledig geïntegreerde UBL e-Factuur connector zal ook de handmatige invoer van facturen tot een minimum beperkt blijven.

Geboekt met zekerheid

De structuur van de JD Edwards koppeling is zo opgezet dat u na verwerking in JD Edwards weet of een door GO-Spend aangeboden boeking ook daadwerkelijk goed verwerkt is. Eventuele afwijkingen worden terug gemeld aan GO-Spend en de factuur wordt dan eventueel na correctie automatisch opnieuw aangeboden in de volgende boekingsgang. De koppeling is verder ook flexibel op te zetten.

Cloud naar on-premise

Als JD Edwards gebruiker kunt u zonder problemen kiezen voor de WorkFlowWise Cloud versie. Door middel van onze interface programma kunt u probleemloos communiceren tussen Cloud en On-premise. Het is dus aan u om te kiezen voor een lokale of een externe infrastructuur bij het opzetten van de factuurverwerkingsomgeving.

Alle koppelingen

Klaar om te beginnen?

Neem contact op

Of plan een demo met een product specialist