Twinfield

Naadloze koppeling tussen Twinfield en GO-Spend.

taxnl.wolterskluwer.com/
check icon

Standaardisatie

Inkoopfacturen worden op een volledig door Twinfield ondersteunde en gestandaardiseerde wijze aangeboden.

check icon

Cloud naar Cloud

Twinfield wordt direct gekoppeld aan de GO-Spend cloud-omgeving.

check icon

Toekomstbestendig

Middels een onderhoudscontract wordt geborgd dat ook bij nieuwe Twinfield versies de aansluiting tussen beide systemen is geborgd.

De koppeling van GO-Spend en Twinfield

afbeelding van koppeling

De koppeling tussen GO-Spend en Twinfield maakt gebruik van de standaard Twinfield Webservices. Op deze wijze wordt gebruikt gemaakt van een breed geaccepteerde Twinfield interface techniek om data op te halen uit en door te sturen naar Twinfield.

Ontdek hoe het werkt:

Zekerheid bij updates en upgrades

De Twinfield Webservices koppeling is stabiel bij het beschikbaar komen van nieuwe versies van Twinfield. Daar deze automatisch door Twinfield geïnstalleerd worden is dat wel zo’n veilig idee. Mochten er toch aanpassingen nodig zijn, dan biedt het onderhoudscontract op de koppeling de zekerheid dat wij dat tijdig regelen. Daar wij als Twinfield ontwikkelpartner toegang hebben tot de volledige beschrijving van deze web services en een testomgeving zijn we hierin volledig autonoom.

Geen dubbele invoer

Alle stamgegevens uit jouw Twinfield omgeving worden geheel automatisch uitgewisseld met GO-Spend. Daarmee is de aansluiting met de Twinfield toepassing altijd actueel. Met onze volledig geïntegreerde UBL e-Factuur connector zal ook de handmatige invoer van facturen tot een minimum beperkt blijven. Door de slimme boekingssjablonen in GO-Spend worden jouw facturen nagenoeg automatisch laten boeken.

Geboekt met zekerheid

De structuur van de Twinfield koppeling is zo opgezet dat je direct weet of een door GO-Spend aangeboden boeking ook daadwerkelijk goed verwerkt is in Twinfield. Eventuele afwijkingen worden direct aan de interface beheerder gemeld en een factuur wordt altijd automatisch opnieuw aangeboden in de volgende boekingsgang. De koppeling is verder ook flexibel op te zetten voor verschillende interface momenten.

Oproepbaar vanuit Twinfield

De factuurplaatjes zijn direct vanuit de boeking in Twinfield oproepbaar. Dit zorgt ervoor dat er direct inzichtelijk is waar de boekingsregel betrekking op heeft.

Automatische betaalcontrole

De in Twinfield geselecteerde betaalbatch wordt gecontroleerd aan de hand van de in GO-Spend aanwezige facturen. De stapels met papieren facturen en geprinte lijstjes met vinkjes en parafen behoren dus definitief tot het verleden. Het betaalproces wordt door alle aanvullende controles veel betrouwbaarder en minder bewerkelijk.

Alle koppelingen

Klaar om te beginnen?

Neem contact op

Of plan een demo met een product specialist