Optimaliseer de bedrijfsvoering

Time-to-market

Speed to market

Ontwikkel en implementeer workflow automatisering sneller dan ooit. Verbind interne applicaties voor real-time gegevensuitwisseling en automatiseer de taken van de gebruiker, zodat geen mens er ooit nog naar hoeft te kijken.

Time-to-market

Bedrijfsresultaten

Elke stap in een bedrijfsproces wordt meetbaar door te digitaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de doorlooptijd van een workflow die langs meerdere personen en afdelingen gaat. De resultaten van procesverbeteringen worden daardoor direct inzichtelijk.

Time-to-market

Cloud first

Alle processen zijn beschikbaar in de cloud: out-of-the-box, volledig beveiligd en beschikbaar op elke webbrowser of mobiel apparaat. De enige vereiste is een internetverbinding.

Importeer en exporteer applicaties per omgeving.

Geen programmeur? Geen probleem!

Het WorkFlowWise low-code platform maakt het mogelijk om workflow automatisering gemakkelijker en sneller dan ooit te realiseren. Met low-code wordt de volledige levenscyclus van online applicaties ondersteund: bouwen, testen, implementeren, beheren en updaten. Er is geen doorgewinterde programmeur meer nodig voor de automatisering van werkprocessen.

De bouwblokken van WorkFlowWise CORE

Het ontwikkelingsproces versnelt dankzij handige bouwstenen. Laat je verrassen door hoe snel je workflow applicaties kunt bouwen en implementeren.

mockup-ipad.png

Table Designer

Maak en wijzig de gewenste databasestructuur die nodig is om het werkproces te automatisering vanuit de table designer.

Richt workflows eenvoudig in met de graphical workflow designer.

Graphical Workflow Designer

Teken vervolgens de benodigde stappen van het werkproces. De logica wanneer je van de ene naar de andere stap gaat en waarom is met klikken en scripting te regelen.

Maak eenvoudig gebruiksvriendelijke schermen met onze user-interface designer.

User-interface Designer

Op basis van de gemaakte database structuur activeer je welke gegevens in welke stap van het proces zichtbaar en bewerkbaar zijn. Zorg ervoor dat gebruikers alleen zien wat voor hen relevant is, op basis van de rollen en stappen in een workflow.

Implementeer krachtige bewerkingen en controles met de scripting engine.

Scripting Engine

Zijn er uitgebreidere bewerkingen of controles nodig om het proces te automatiseren? Dat regelen we middels coffee script. Deze scripts kunnen worden geactiveerd bij het opslaan van een transactie, bewerken van een veld of doorsturen van de transactie naar de volgende stap  van het proces.

Ontwerp rapporten met de report designer.

Reporting

Maak data-gedreven beslissingen en onthul verborgen kansen op basis van echte inzichten uit bedrijfsinformatie.

Realiseer data uitwisseling met andere systemen.

Interfacing

Geen taak gestuurde toepassing draait afzonderlijk. Daarom integreert WorkFlowWise naadloos met bestaande interne systemen om gegevens te verzenden en op te halen.

Geïnteresseerd in een persoonlijke demonstratie?

Neem contact op

De eerste consultancy dag is gratis.

Alle randvoorwaarden zijn ingevuld; jij voegt de bedrijfslogica toe.

Door ons applicatie-platform te gebruiken om een workflow applciatie te bouwen, kun je meteen beginnen met het toevoegen van de business logica. Zonder na te hoeven denken over de randvoorwaarden van een dergelijke applicatie. Alle randvoowaarden zijn verzorgt en ingevuld.

Basic (C)RM

Het platform is inclusief (Customer) Relation Management, om de essentiële informatie van de organisaties waarmee je communiceert, op te slaan: klanten, leveranciers en andere betrokkenen. Onze organisatie cockpit biedt een eenvoudig te gebruiken beginpunt om met je klanten en leveranciers te communiceren, door inzicht te geven in alle gelinkte documenten en interacties vanuit een centrale plek.

Basis document management

Bewaar ieder type document, of het nu gegenereerd is door data die is ontvangen vanuit de app of daarin is geupload. Je kunt dit veilig doen middels encryptie, voorzien van versienummer en archiveren wanneer dat nodig is. Wij zorgen ervoor dat je ze weer eenvoudig en snel kunt terugvinden.

User interface en user experience

Wij hebben veel tijd en moeite geïnvesteerd om de ultieme user interface te creëren. Hierdoor zijn al onze GO en FLEX apps heel gebruiksvriendelijk. Zelfs als je kant-en-klare GO-apps combineert met op maat gemaakte FLEX en CORE apps, ervaren gebruikers een naadloos aansluitende interface binnen de gehele omgeving. Het dashboard, de werklijst, het transactie archief en de rapporten hebben altijd een herkenbare look & feel voor de eindgebruiker.

Mobile app and API

Biedt alles wat je bouwt in jouw WorkFlowWise CORE app aan bij je mobiele eindgebruikers. Gebruikt onze mobiele app om hen te ondersteunen of neem onze mobiele API en bouw je eigen mobiele applicaties. Het geeft jou de mogelijkheid om te communiceren met de workflow module, informatie van organisaties te verkrijgen en direct het nieuwsoverzicht te laten zien.

Onze API is ook compatibel met het Microsoft PowerApps platform in Microsoft Office 365. Dit Microsoft platform maakt het voor zakelijke gebruikers mogelijk om eindgebruiker apps te bouwen zonder enige echte ontwikkelingsvaardigheden.

Cloud deployment and hosting

Dankzij het gebruik van Microsoft Azure Cloud Services bieden wij multi-tenant, multi-instance en multi-company diensten in lokale data centra over de hele wereld. Het bouwen op de veilige, betrouwbare en geo-redundante Cloud infrastructuur van Microsoft Azure zorgt voor peace of mind bij jouw eindgebruikers. Het is de best gecertificeerde en beschermde infrastructuur die publiekelijk beschikbaar is. Met de uitgebreide ervaring die Microsoft op dit gebied heeft en zijn ‘assume breach’ strategie, heeft Microsoft een wereldwijd opererend incidenten response team om pro-actief de effecten van iedere aanval op hun Cloud infrastructuur te matigen. Lees meer over Microsoft beveiliging.

Backup and storage

Eveneens dankzij het gebruik van Microsoft Azure Cloud Services bieden wij redundante opslag op geografische verspreide locaties om jouw data optimaal te beschermen.

Microsoft heeft volledige backup in de Azure SQL Database app gebouwd, die wij gebruiken om informatie te structureren. Jouw interne data kan niet veiliger zijn.

Security and user management

Naast de veiligheidsmaatregelen binnen Microsoft Azure Cloud Services en Microsoft Azure SQL Database hebben wij onze eigen beschermingslagen gecreëerd om jouw workflows en data te beveiligen. Leer meer over onze WorkFlowWise maatregelen en download onze security briefing.

Om jouw gebruikers toegang te verlenen, maak een keuze uit onze interne gebruikers validatie, invoer van gebruikers vanuit jouw locale bestand of een geïntegreerde beveiliging via Microsoft Azure Active Directory.

workflowwise-core.png

Bouw applicaties voor eigen gebruik

Je bent op zoek naar een applicatie-platform om workflow applicaties voor jouw eigen organisatie mee te ontwikkelen.

Bespreek hoe
workflowwise-core.png

Bouw applicaties voor jouw klanten

Jij bent een IT service provider. Jouw ontwikkelaars kunnen WorkFlowWise CORE gebruiken om workflow applicaties te bouwen voor jouw klanten.

Ons partner model zorgt ervoor dat je ons platform kunt gebruiken om de terugkerende omzet stroom te laten groeien.

Als je een standaard GO app bouwt, plaatsen wij deze als een partner applicatie op onze website en bieden je zelfs de mogelijkheid om deze door te verkopen aan de complete community van WorkFlowWise klanten via onze GO Apps marktplaats.

Bespreek de partner mogelijkheden

Zie direct hoe WorkFlowWise werkt

Plan een gratis demo en ontdek de applicatie

Plan live demo Neem contact op