Bij WorkFlowWise werken wij met organisaties om hun digitale voordeel te ontgrendelen. Onze cloud-gebaseerde workflow applicaties en oplossingen worden een sleutel tot succes. Ze combineren operationele efficiëntie met bedrijfsresultaten.

Wij brengen workflow automatisering naar een nieuw niveau voor het realiseren van digitaal voordeel en stimuleren van groei. Wij bieden kant-en-klare apps, alsook maatwerk oplossingen. Onze oplossingen zijn snel te ontwikkelen en implementeren en eenvoudig te gebruiken, beheren en aan te passen.

WorkFlowWise is opgericht in Nederland in 1997 (begonnen als 20/20 Vision) en bouwt vandaag de dag voort op een sterk erfgoed van “Purchase-to-Pay”-automatisering. Met een focus op de veranderende behoefte van organisaties in de 21e eeuw, weet WorkFlowWise te profiteren van geavanceerde cloud technologieën en waarde te creëren voor elk type transactioneel bedrijfsproces.

teamsfeer bij WorkFlowWise
teamsfeer bij WorkFlowWise
teamsfeer bij WorkFlowWise
teamsfeer bij WorkFlowWise
teamsfeer bij WorkFlowWise

Onze kijk op workflow automatisering

In een tijd van toenemende digitalisering, kijken organisaties voorbij operationele efficiëntie naar manieren waarmee slimme automatisering en robotisering de bedrijfsresultaten en groei verbeteren.

WorkFlowWise gelooft dat software veelzijdig moet zijn en klaar voor welke vorm van gebruik dan ook. Van kant-en-klaar voor alledaagse bedrijfsprocessen, tot oplossingen op maat voor essentiële workflows die uniek zijn voor een organisatie of propositie.

Nu organisaties, bedrijven, klanten en hun klanten steeds meer met elkaar zijn verbonden en geïntegreerd, dient de ondersteunende software eenvoudig optimalisaties, aanpassingen en uitbreidingen toe te staan.

Bij WorkFlowWise bieden wij dit aanpassingsvermogen via ons Cloud gebaseerde application-Platform-as-a-Service; nu en in de toekomst. Het is onze ambitie om een digitaal voordeel te ontgrendelen en te creëren dat een blijvend onderscheidend vermogen en succes oplevert voor onze partners en klanten.

teamsfeer bij WorkFlowWise
teamsfeer bij WorkFlowWise

Ons doel

In een disruptieve wereld waar ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen, zijn zakelijk leiders constant op zoek naar manieren om waarde te creëren en bedrijfsresultaten te maximeren. WorkFlowWise gebruikt cloud-technologie om workflow automatisering naar een nieuw niveau te brengen door een digitaal voordeel te ontgrendelen en leveren. Onze oplossingen zijn snel te ontwikkelen en implementeren, makkelijk te integreren en gebruiken en eenvoudig te beheren en aan te passen. Ze helpen de volledige waardeketen te integreren en creëren klantenintimiteit en betrokkenheid.

Onze any-device, any-browser gebaseerde oplossingen veranderen administratieve lasten in effectieve bedrijfsprocessen die nieuwe kansen opleveren. Door op doordachte wijze workflows van begin tot eind te automatiseren, versnelt de verwerking, verminderen handmatige handelingen, reduceert het risico en worden kosten bespaard.

Het resultaat is operationele efficiency en betere bedrijfsresultaten.

Trots op onze partners

Veenman logo
Canon Business Centers logo
OSN Nederland logo

Blijf op de hoogte via onze blog.

Kom meer te weten in ons kenniscentrum.

Let's connect

Blijf up-to-date over de laatste innovaties

Neem contact op

Wij staan voor je klaar

WorkFlowWise
Verrijn Stuartlaan 25
2288 EK Rijswijk
Neem contact op

Stuur een e-mail

email icon info@workflowwise.com

Direct antwoord nodig? Bel ons.

phone icon +31(0)88 11 2020 1