OSN is een snel groeiende, succesvolle organisatie die zich bezig houdt met levering en onderhoud van multifunctionele printers. Ook richt OSN zich op het adviseren, installeren en onderhouden van software op het gebied van digitale documentverwerking. Merkonafhankelijkheid en flexibiliteit staan bij OSN hoog in het vaandel. OSN is centraal gevestigd in Nieuwegein, de organisatie bestaat uit een jong en enthousiast team van ruim 60 medewerkers.

OSN is een zusterorganisatie van Scholten Awater (SA), marktleider in Nederland op het gebied van IT hardware en voorzien van professionele IT-hardware en diensten. In nauwe samenwerking bieden OSN en SA een complementair portfolio aan op het gebied van office systemen, mobiliteitsdiensten en devices.Ontgrendel je Digitale Voordeel. Partner met WorkFlowWise.

Van resale van kant-en-klare GO apps tot het bouwen van eigen applicaties op ons platform. Samenwerken met WorkFlowWise ontgrendelt jouw digitale voordeel helpt jouw bedrijfsresultaten te verbeteren.

Enkele inzichten in ons samenwerkingsprogramma.
Diverse mogelijkheden om als partner bij ons aan te sluiten, zijn:

  • Sales lead / finder’s fee overeenkomst. Jij ziet waar de kansen liggen en wij nemen het vanaf dat punt over met verkoop, implementatie en ondersteuning.
  • Verkoop- of implementatiepartner van onze klant-en-klare GO apps.
  • Applicatie ontwikkelingspartner. In deze samenwerking bouw, implementeer en ondersteun je jouw eigen applicaties op ons ontwikkelplatform. Als je een kant-en-klare GO app bouwt, plaatsen wij deze op onze website.

Wij hebben onze community zo vormgegeven, dat de partners in staat zijn elkaars producten door te verkopen.
Partneren met WorkFlowWise. Ontgrendel je Digitale Voordeel. Vergroot je succes.

Neem contact op!
Als het aankomt op partnering, geloven wij in persoonlijk contact om de gezamenlijke raakvlakken te ontdekken.