Veenman is sinds 1919 merkonafhankelijke leverancier die organisaties ondersteunt bij het inrichten en optimaliseren van document gerelateerde processen zoals inkoopfactuurmanagement, document management en printerparkbeheer.

Naast het hoofdkantoor in Rotterdam naast Rotterdam Airport, heeft Veenman vestigingen in Amsterdam, Son en Breugel en Zwolle. De onderneming maakt deel uit van Xerox Corporation en heeft op dit moment 170 medewerkers.

De aanpak is gebaseerd op gedegen kennis van de markt, degelijke analyses en een professioneel advies. Zij werken al jaren op strategisch niveau samen met partners van wereldklasse, waardoor zij volledig en vroeg op de hoogte zijn van alle innovaties, upgrades en technologisch ontwikkelingen. De oplossingen van WorkFlowWise passen volledig binnen deze strategieOntgrendel je Digitale Voordeel. Partner met WorkFlowWise.

Van resale van kant-en-klare GO apps tot het bouwen van eigen applicaties op ons platform. Samenwerken met WorkFlowWise ontgrendelt jouw digitale voordeel helpt jouw bedrijfsresultaten te verbeteren.

Enkele inzichten in ons samenwerkingsprogramma.
Diverse mogelijkheden om als partner bij ons aan te sluiten, zijn:

  • Sales lead / finder’s fee overeenkomst. Jij ziet waar de kansen liggen en wij nemen het vanaf dat punt over met verkoop, implementatie en ondersteuning.
  • Verkoop- of implementatiepartner van onze klant-en-klare GO apps.
  • Applicatie ontwikkelingspartner. In deze samenwerking bouw, implementeer en ondersteun je jouw eigen applicaties op ons ontwikkelplatform. Als je een kant-en-klare GO app bouwt, plaatsen wij deze op onze website.

Wij hebben onze community zo vormgegeven, dat de partners in staat zijn elkaars producten door te verkopen.
Partneren met WorkFlowWise. Ontgrendel je Digitale Voordeel. Vergroot je succes.

Neem contact op!
Als het aankomt op partnering, geloven wij in persoonlijk contact om de gezamenlijke raakvlakken te ontdekken.