De Uitdaging: Automatiseren van unieke workflows

Werkprocessen die uniek zijn voor jouw organisatie zijn meestal de belangrijkste, echter ook de lastigste om te automatiseren. Zonder beschikbare standaardapplicaties neemt een complete automatisering hiervan veel tijd en middelen in beslag. Deze workflows zijn typisch genoeg vaak gebaseerd op papier, met al het bijbehorende gedoe eromheen.

De Oplossing: Cloud-gebaseerde workflow applicaties en oplossingen

Het WorkFlowWise CORE low-code platform is specifiek gericht op het creëren van workflow-applicaties. Onze multi-device en cross-platform oplossingen verbeteren de productiviteit, transparantie en verantwoording. Het onthult uiteindelijk waardevolle activiteiten die van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf.

Workflow oplossingen op maat ook op mobiel.

Wij staan voor slimme samenwerking.

Jij kent jouw proces. Wij weten hoe (deze) te automatiseren, optimaliseren en waarde te ontgrendelen. Onze FLEX oplossingen zijn:

  • Eenvoudig uitbreiden en aanpassen – Wij brengen iedereen samen die een rol moet spelen en betrokken moet zijn. Van klanten en leveranciers tot interne eindgebruikers. Wij passen ons aan terwijl uw organisatie zich door ontwikkelt.
  • Kosteneffectief – Geen langdurige interne programmering. Geen complexe add-on modules, die niet aansluiten bij de behoefte. Geen hoge CAPEX investeringen, slechts de op voorhand bekende OPEX kosten.
  • Relevant – Dankzij een doordachte benadering automatiseren wij jouw unieke workflow van het begin tot het eind, met de garantie dat dit het digitale voordeel oplevert dat je zoekt.

WorkFlowWise FLEX in actie

CBRE
WorkFlowWise FLEX

als basis

Stel, je regelt de inkoop voor klanten. De goedkeuring op de inkoop en de controle op het budget staan hierin centraal. Je wilt precies laten zien hoeveel van het klantenbudget is uitgegeven en aan wat. De oplossing die wij voor CBRE hebben gecreëerd doet precies dat.

Wij automatiseerden de stroom van aankopen en facturen en koppelden deze aan de vastgestelde budgetten. De klanten van CBRE hebben nu een compleet overzicht van al hun aankopen, facturen en de beschikbare budgetten. Dat is pas echte transparantie.

“CBRE is marktleider en wij willen onze leiderspositie behouden. Dat kan alleen als we blijven innoveren. Dankzij WorkFlowWise FLEX kunnen wij dat.” - Johan Bakker, directeur, project management CBRE.

CBRE over hun oplossing op maat
Indupay en WorkFlowWise bekrachtigen samenwerking.
WorkFlowWise FLEX

als basis

Stel, je bent een agent die onderhandelt over betalingscondities tussen leveranciers en klanten. Je moet de complete integratie van de logistieke keten garanderen, van inkoop tot betaling. De integratie en accuratesse zijn cruciaal, voor jou en voor hen. Onze oplossing voor Indupay voldoet aan alle kritische eisen.

We automatiseerden het orderoverzicht, gemaakt in het ERP systeem van de klanten, tegen de contractbepalingen en -condities van de leveranciers die door Indupay zijn onderhandeld. De oplossing matcht tevens de leveranciersfacturen met de inkooporders en ontvangsten. Complete procesintegratie behaald. Accuratesse gegarandeerd.

“Het applicatie platform van WorkFlowWise is geavanceerder en flexibeler dan ieder ander platform dat we hebben gezien.” - Christiaan Bik, COO Indupay.

Indupay over WorkFlowWise FLEX

Ontgrendel jouw digitale voordeel in drie stappen.

Hoe effectief zijn de huidige workflows? Wordt alles eruit gehaald wat er in zit met de huidige benadering – geautomatiseerd of niet? Creëren ze toegevoegde waarde of creëren ze chaos? We praten graag over de wijze waarop onze WorkFlowWise oplossing kan helpen.

01

In one day

Digital Advantage. Defined.

icon arrow

02

In one week

Digital Advantage. Discovered.

icon arrow

03

In one month

Digital Advantage. Achieved.

Eén dag om de behoeften, wensen en ambities te begrijpen. We realiseren en presenteren daarmee een prototype. Kosteloos.

Een functioneel ontwerp voor het gehele proces en een operationeel proof of concept voor een specifiek deel. Gebruik het en ontdek het, een maand lang. Vaste prijs EUR 9.995.

Een volledige functionele workflow oplossing op maat, die doet wat jij wilt. Tarief obv scope, gericht op een snelle ROI.

Plan de eerste dag