De Uitdaging: Operationele chaos

De bedrijfsprocessen zijn veelal handmatig en niet geautomatiseerd. Informatie wordt gedeeld via e-mail, Excel of post-its zonder controlemogelijkheden op de voortgang. Relevante informatie is vaak ongestructureerd en niet gemakkelijk te doorzoeken in een online archief. Dit maakt opvolging arbeidsintensief en soms frustrerend wanneer gegevens zoekraken. Daardoor zijn resultaten niet meetbaar en zijn de frustraties rond cruciale processen een geaccepteerd feit.

Het komt hierop neer: Is het nodig om in de dagelijkse routine op alles te letten of kan er gemanaged worden vanuit uitzonderingen?

De Oplossing: Workflow software

Managers kunnen uit hun hoofd vaak de cruciale processen die ze beheren op papier zetten. Het vinden van de juiste tools om deze bedrijfsprocessen te ondersteunen ligt daarentegen minder voor de hand. Gestandaardiseerde software komt vaak niet overeen met het opgetekende proces en volledig op maat gemaakte oplossingen zijn duur. Op dat moment is het de moeite waard over te gaan op het low-code platform van WorkFlowWise. Onze consultants bouwen in een mum van tijd een functioneel proof-of-concept van het proces. De stap na digitalisatie is automatisering.

Dankzij rollen en regels zien werknemers alleen de informatie die voor hen op dat moment relevant is. Door het proces te automatiseren wordt in het ideale geval een situatie gecreëerd waarbij informatie door de organisatie stroomt zonder ooit bij een bureau aan te raken.

Workflow oplossingen op maat ook op mobiel.

Jouw workflows geautomatiseerd en geoptimaliseerd

Is het nog steeds te vaag? Hier zijn enkele ideeën van workflows die we eerder hebben geautomatiseerd:

  • Cashvoorschotten voor medewerkers.
  • Auto's kopen met contant geld.
  • in- en uitstroom van medewerkers.
  • On-the-go (verkoop) orderregistratie.
  • Projectbeheer voor projectontwikkeling.
  • Omgekeerde facturering voor een organisatie die met onafhankelijke contractanten werkt.

WorkFlowWise FLEX in actie

CBRE
WorkFlowWise FLEX

als basis

Stel, je regelt de inkoop voor klanten. De goedkeuring op de inkoop en de controle op het budget staan hierin centraal. Je wilt precies laten zien hoeveel van het klantenbudget is uitgegeven en aan wat. De oplossing die wij voor CBRE hebben gecreëerd doet precies dat.

Wij automatiseerden de stroom van aankopen en facturen en koppelden deze aan de vastgestelde budgetten. De klanten van CBRE hebben nu een compleet overzicht van al hun aankopen, facturen en de beschikbare budgetten. Dat is pas echte transparantie.

“CBRE is marktleider en wij willen onze leiderspositie behouden. Dat kan alleen als we blijven innoveren. Dankzij WorkFlowWise FLEX kunnen wij dat.” - Johan Bakker, directeur, project management CBRE.

CBRE over hun oplossing op maat
Indupay en WorkFlowWise bekrachtigen samenwerking.
WorkFlowWise FLEX

als basis

Stel, je bent een agent die onderhandelt over betalingscondities tussen leveranciers en klanten. Je moet de complete integratie van de logistieke keten garanderen, van inkoop tot betaling. De integratie en accuratesse zijn cruciaal, voor jou en voor hen. Onze oplossing voor Indupay voldoet aan alle kritische eisen.

We automatiseerden het orderoverzicht, gemaakt in het ERP systeem van de klanten, tegen de contractbepalingen en -condities van de leveranciers die door Indupay zijn onderhandeld. De oplossing matcht tevens de leveranciersfacturen met de inkooporders en ontvangsten. Complete procesintegratie behaald. Accuratesse gegarandeerd.

“Het applicatie platform van WorkFlowWise is geavanceerder en flexibeler dan ieder ander platform dat we hebben gezien.” - Christiaan Bik, COO Indupay.

Indupay over WorkFlowWise FLEX

Optimaliseer de business performance

Hoe goed werken de huidige bedrijfsprocessen? Zijn ze überhaupt meetbaar? Er is geen beter moment om je dat af te vragen dan vandaag. De eerste consultatie dag is gratis, dus het is risicovrij.

01

In one day

Digital Advantage. Defined.

icon arrow

02

In one week

Digital Advantage. Discovered.

icon arrow

03

In one month

Digital Advantage. Achieved.

Eén dag om de behoeften, wensen en ambities te begrijpen. We realiseren en presenteren daarmee een prototype. Kosteloos.

Een functioneel ontwerp voor het gehele proces en een operationeel proof of concept voor een specifiek deel. Gebruik het en ontdek het, een maand lang. Vaste prijs EUR 9.995.

Een volledige functionele workflow oplossing op maat, die doet wat jij wilt. Tarief obv scope, gericht op een snelle ROI.

Plan de eerste dag