icon
icon
icon

Support portal

Log en track tickets.

WorkFlowWise Customer Support

Wij zijn hier om jou te helpen – of je nu technische of functionele ondersteuning nodig hebt, kom in contact en wij brengen je weer snel back on track. Kies hoe je met ons in contact wil komen:

Voor onze nieuwe gebruikers - WorkFlowWise Helpdesk

Zodra je live bent met onze WorkFlowWise apps of oplossing, is ons Helpdesk team stand-by om jou te helpen met iedere willekeurige vraag die je hebt. Op de dag dat je live gaat, plannen we een meeting zodat je onze Helpdesk teamleider leert kennen. Hij zorgt ervoor dat de Helpdesk alle documentatie heeft om ondersteuning te bieden zodra jij die nodig hebt.

Voor onze bestaande klanten

Ga verder met ons mee terwijl wij verhuizen naar de cloud, onze naam veranderen en spannende nieuwe mogelijkheden aan onze workflow automatisering toevoegen, die toegevoegde waarde kunnen leveren aan jouw bedrijfsactiviteiten.

Voortbouwend op ons gevestigde leiderschap in purchase-to-pay processen in Nederland – dankzij vele bestaande klanten zoals jij – hebben wij een nieuwe application-Platform-as-a-service (aPaaS) kunnen lanceren. Dit is een eerste strategische stap die wij maken om cloud technologieën te omarmen en internationaal een nieuwe soort workflow automatiseringsoplossingen aan te bieden.

Gelijktijdig veranderen wij onze naam in WorkFlowWise, als afspiegeling van ons brede aanbod van slimme en kosteneffectieve cloud-gebaseerde workflow apps en oplossingen. WorkFlowWise maakt het voor onze klanten mogelijk om waarde te ontgrendelen uit iedere terugkerende transactionele workflow.

20/20 vision Classic is een nieuwe generatie web app geworden die GO-Spend heet. Dit is de nieuwe naam van het product dat voorheen 20/20 Xspend werd genoemd. Ontdek hier meer over GO-Spend en komt in contact om samen met ons de voordelen en kansen van migratie te bespreken. Maak je geen zorgen, 20/20 vision Classic wordt tot ten minste 2021 nog steeds ondersteund. Meer dan genoeg tijd om jouw migratie te plannen.

GO-Spend werkt op onze nieuwe application-Platform-as-a-service (aPaaS). Dit is ons centrale platform waar we ook andere kant-en-klare WorkFlowWise GO-apps ontwikkelen voor alledaagse bedrijfsprocessen. En we kunnen nu ook oplossingen op maat bieden voor jouw unieke processen en workflows onder de noemer WorkFlowWise FLEX.

In het kort, we zijn enthousiast over wat we hebben ontwikkeld en wat we creëren. We blijven gepassioneerd en gefocust om back office lasten om te zetten in zakelijke kansen. En we blijven vol overtuiging doorgaan om jou het digitale voordeel te bieden, die je als gewaarde klant van ons gewend bent.