Implementatie Consultant (technisch)

Ècht luisteren naar je klant. Doorvragen. Naast standaard oplossingen ook maatwerk leveren. Oplossingen die verder gaan dan de klant had verwacht. WOW! effecten creëren. Klanten oprecht ontzorgen en blij maken. We groeien internationaal en onze ambitie is groot.

De functie
Als Implementatie Consultant ben je verantwoordelijk voor de implementatie van onze software bij onze klanten (MKB+). Je begeleidt de klant tijdens de opzet en inrichting van standaard en maatwerk “workflow management”-applicaties; met een focus op financieel georiënteerde processen. Zo'n 50% van je tijd ben je bij de klant op locatie (vnl de Randstad).  

Taken:

Dit bieden we jou

Een functie waarin je vaak een stapje extra zult zetten om je klant echt blij te maken. Je wordt onderdeel van een consultancyteam van in totaal 6 personen. Bij WorkFlowWise krijg je een basissalaris tussen € 3.000 en € 4.500. Secundair natuurlijk een leaseauto, onkostenvergoeding, 26 vakantiedagen en bij een vast dienstverband ook nog een 13e maand. Opleiding en kennisverdieping maken deel uit van het dagelijks werk.

Dit zijn wij

Wij bieden cloud-gebaseerde oplossingen voor het automatiseren, optimaliseren en creëren van waarde vanuit transactionele workflow processen binnen een organisatie, van business-to-business en van business-to-government. Het resultaat is operationele efficiëntie en een beter bedrijfsresultaat.

Ons team bestaat uit zo'n 25 professionals, verdeeld over Rijswijk en Oekraïne. We doen het samen, dus hiërarchie kennen we (bijna) niet. Lijnen zijn kort: je hebt veel inspraak in de inrichting van je functie en je krijgt de kans om mee te denken over de ontwikkeling van onze organisatie. 

Daarnaast vinden we 'fun' belangrijk: zowel in je werk als daar buiten. Daarom gaan we regelmatig met elkaar op pad!

Dit ben jij

Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken; in beide gevallen ben je sterk gecommitteerd aan je eigen taak. Je enthousiasme, leergierigheid en professionele houding zorgen ervoor dat je langdurige werkrelaties opbouwt. Begrip van (en nieuwsgierigheid naar) bedrijfskundige (financiële) processen en hoe IT-systemen die kunnen ondersteunen is essentieel. 

In ons kleine, maar hechte team spelen authenticiteit en ondernemersgeest een belangrijke rol.

Dit staat op je cv

Pluspunten scoor je met de volgende ervaring:

Wordt dit jouw nieuwe uitdaging?

Als deze informatie je enthousiasme heeft gewekt, klik dan op de sollicitatiebutton en solliciteer! Als je nu even geen cv bij de hand hebt, is dat geen probleem: laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je. 

Solliciteer nu!

Als je nog vragen hebt kun je contact op nemen met onze iRecruiter Irma van der Made op nummer 06-2739 0051.

iRecruit verzorgt ons recruitment proces, dus acquisitie is zinloos.

Let's connect

Blijf up-to-date over de laatste innovaties