Marketing bij WorkFlowWise

Marketing is een nogal breed begrip. Digitale marketing al iets specialistischer, maar nog steeds kan dat een ontelbaar dingen betekenen. Wat voorop staat is dat een stage moet bijdragen aan jouw persoonlijke groei. Daarbij is het voor ons belangrijk dat je aan het einde van de stage iets hebt geleerd en ondertussen ons bedrijf nog beter hebt gemaakt. Daarom heb je veel invloed op dat deel binnen het brede vak marketing waar jij beter in wilt worden.

Je leert:

 

Ervaring, vaardigheden en interesses

We verwachten niet dat je een doorgewinterde marketing professional bent. We zoeken echter wel naar een collega met duidelijke doelen voor de eigen ontwikkeling. En affiniteit met marketing in een business-to-business markt.

De vaardigheden die je al moet bezitten:

Je hebt ervaring of affiniteit met:

 

Herken jij jezelf in deze eigenschappen:

Ik kom graag met jou in contact. Stuur je motivatiebrief en cv naar rolf.tjalsma@workflowwise.com. Rolf is marketing coördinator bij WorkFlowWise en de begeleider van deze stage.

 
 

Waarom WorkFlowWise

Bij WorkFlowWise helpen we onze klanten met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Het resultaat voor onze klanten is efficiënter werken, minder fouten, en accurate management informatie t.b.v. besluitvorming. Naast kant-en-klare workflow apps leveren we ook een low-code development platform waarop mensen die handig zijn met Excel zelf workflow-applicaties in elkaar kunnen zetten. Als marketing stagiair word je onderdeel van het commercieel team en help je de marketing coördinator met zijn doelstelling om leads te genereren voor de verkopers.

 

Let's connect

Blijf up-to-date over de laatste innovaties