Microsoft Azure Cloud Services

Micosoft Azure - The cloud for modern business

WorkFlowWise is een aPaas platform gebouwd op een Microsoft Azure Cloud Services platform. Profiteer als klant van de veiligheidsmaatregelen die Microsoft heeft geïnstalleerd.

Microsoft investeert zwaar in bescherming en certificeringen om hun infrastructuur zo veilig mogelijk te houden. De maatregelen variëren van identiteitsbeveiliging, proactieve firewalls en database backup tot antivirusprogrammatuur die beschermt tegen bedreigingen als DDoS aanvallen.

Microsoft Azure Cloud Services beveiligen uw data dankzij redundante opslag op geografisch verspreide locaties.

Microsoft heeft een volledige back-up in de Azure SQL Database app gebouwd, die wij gebruiken om informatie te structureren. De server traceert zelfs aanpassingen op gegevensinvoer.

Uw interne gegevens kunnen niet beter beschermd zijn.

Voor meer informatie ten aanzien van de Microsoft veiligheidsmaatregelen, zie het trustcenter van Microsoft “The Trusted Cloud”.

WorkFlowWise bescherming

Naast de veiligheid die Microsoft biedt, creëren wij onze eigen veiligheidslagen om uw informatie veilig te stellen.

Encryptie 
Encryptie (versleuteling) beschermt al uw datacommunicatie van en naar de cloud.

Versleutelde data
Wij versleutelen al uw documenten en databases op ons platform. Ongeautoriseerde gebruikers (dus zonder toegang tot uw applicatie) kunnen niet bij de data die u hierin heeft opgeslagen.

Geintegreerde veiligheid
We kunnen de Microsoft Azure Active Directory synchronizeren met uw locale Active Directory (AD). Zodra u personen in uw eigen bestand deactiveert, hebben zij geen toegang meer tot uw WorkFlowWise omgeving. Om gebruikers te autoriseren, kunt u kiezen uit een gekoppelde beveiliging via Microsoft Azure Active Directory, onze interne gebruikersautorisatie of gebruikerstoegang vanuit uw locale Acitve Directory (AD).

Versleutelde bankgegevens
Als u ervoor kiest uw database niet te versleutelen, beveiligen wij uw bankrekeningnummers met een hash-encryptie. U kunt dan onmiddellijk een ongeautoriseerde aanpassing in uw data achterhalen.

Functiescheiding
Met onze functie- en autorisatiestructuur kunt u bepalen welke gebruikers spelen welke rol binnen de applicatie. De app ondersteunt de scheiding van functies: een persoon controleert de data en een ander geeft hierop zijn goedkeuring, zonder de mogelijkheid tot het aanbrengen van aanpassingen.

ISAE 3402 Type II certification
The ISEA 3402 Service Organization Control certificaat is een internationaal geaccepteerde standaard voor aanbieders van cloudoplossingen. Op 27 maart 2020 is deze certificering aan ons toegekend met betrekking tot kalenderjaar 2019. Als je geïnteresseerd bent in dit document, vul hieronder het formulier in en we sturen deze naar je op.

ISAE 3402 Type II

Als je geïnteresseerd bent in dit document vul dan het formulier hieronder in. Wij doen een kwalitatieve check voordat we deze uitsturen.

WFW Square